Spodné prádlo H&M

5. máj 2021

Ahojte ako sedia veľkosti spodného prádla z h&m? Vedeli by ste mi niekto povedať co mate xs alebo s konkrétne k veľkosti napísať rozmery že aspoň do šírky ako sú? Vôbec neviem ze akú veľkosť mam zobrať (online) a nikde nemajú nejakú veľkostnu tabuľku.

jaga18
5. máj 2021

Nemám síce ani xs ani s, ale nedávno som si objednala podprsenky na dojčenie do pôrodnice . Bežne nosím M (38)a objednala som si L(40). Žiaľ sú mi malé 🤷‍♀️ tak predpokladám, že asi všetko spodné prádlo bude o niečo menšie ako inde.

nttnnt
5. máj 2021

ak nosis xs tak nohavicky xs podprsenku snad vies aku nosis..HM mi sadlo presne tak ako nosim velkost...dojcenske podprsenky, ja som si nazivo kupovala vacsiu nie sice v HM, ze sak jaka mi bude dobra, este sa mi zdala velka a prd to treba aj o 2 cisla vacsiu brat :D :D

trixi12
5. máj 2021

Ahoj. ja nosím S, objednavala som si spodnú bielizeň (multibalenie nohavičiek) asi pred rokom, bolo ok a nechala som si to, ale osobne som mala pocit, že by mi viac vyhovovala o číslo menšia veľkosť. zasa napríklad podprsenky kupujem len z H&M, lebo mám vyskúšané, že keď si kúpim svoju veľkosť, bude mi vždy 100% sedieť, a teda naposledy som si objednala 2, jedna super a druhá mi bola príliš voľná... ťažko povedať. ale zasa ak mi niečo nebolo dobré, nemala som žiaden problém vrátiť to.
inak veľkostná tabuľka je tu, možno trochu pomôže:
https://www2.hm.com/sk_sk/customer-service/size...

rk123
5. máj 2021

ja som si odtial objednala snad 15x spodne pradlo a sedi kazde uplne inak. nosim bezne M a niektore mam S a niektore M, niektore L. zalezi od materialu a od strihu hlavne. takze neda sa to takto povedat

rude_baby
5. máj 2021

Bavlnene nohavičky mam S, aj to sa rozgajdali 🤷‍♀️a to nosím nohavice 38/40...