Ahojte práve som dočítala diskusiu v k jendomu prispevku na FB kde mala mlada žena oblecene "babkovske" gatky a vsetci ju tam chválili ze aspoň nenosí "šnúrky" zarezane v riti... Ja sa pýtam, kde vznikol tento silný nrgativizmus k tangam? Tanga milujem a posledných 8 rokov nenosím nič iné, nevravím samozrejme o tych snurkatych, ale niet nad kvalitne ušité bavlnené tanga, a vôbec to neni tak ze ťa to omina v zadku😅 to je to najpohodlnejšie prádlo ake môže byt verte mi baby, aj v zime na lyžovačku nosím 😅 a nie nenosím to pre muža tomu to je jedno 😅... Takže koniec hejtovaniu tohoto pohodlného prádla
Tanga co sa tyka hygieny sa neodporucaju vseobecne gynekologovia a urologovia by o tom vedeli rozptavat, ja nosim len v lete aj to sem tam, inac babkovske aj tie my vadia ked sa posunu a zarezavaju
@hazelgracegus nebola by som si tým taká istá 🤣🤣🤣🤣
Mne osobne tiež tanga nevadili až do doby keď som prvý krát v živote prechladla odspodu zo studenej sedačky v aute. Potom som musela tanga zahodiť nakoľko mi neustále spôsobovali problemi. Odkedy nosím normálne nohavičky tak bez problemov. A nič sa mi nikde nezarezava treba vedieť akú veľkosť zadku zena nosí aby to bolo ok
Niekto tu spomína, že v obdchodoch normálne nie sú... Ja som veľmi spokojná s dedoles gatkami ☺️
@nerya aj mna 😀 a mala som všelijaké aj snurkate aj bavlnené. Niet nad normálne gatky-teda klasicky strih, ci uz cipkovane, satenove alebo sj bavlnené v kombinacii s cipkou v zime fajne zahrejú zadoček 😀
@poopsie a vyrábajú aj niečo neutrálne? Lebo síce mám len 25 ale vevericky, skrecky a macicky si na zadok fakt nedám 😂
Nemajú tangá, aj tak si ich nedáš 🤷♀️
Qby som ta teda nesklamala... https://www.dedoles.sk/vesele-damske-brazilske-...
Majú to ako novinku
ja tiez jedine brazilky. Neznasam ked vidim tie trciace lemy nohaviciek v obtiahnutych veciach. ano, mam aj bezsvove klasicke par kusov, ale brazilky su brazilky, pre mna top uz hodne rokov. Inak gynekologicke problemy nemam vobec. Takze asi je to aj o hygiene celkovo. Viem si predstavit, ze kombinacia klasicke tangace a hygienicke navyky spred 30 rokov (sprcha raz za cas a klasicky toaletak) vedeli narobit sarapatu.
😂👌🏻
Mňa to v zadku omina 🤷