Mne minulý rok. Moja babka mala bratov ktorí bývali v blízkom susedstve s pani ktorá mala kúriu s krásnou historickou záhradou. K ujkovcom sme chodievali na zabíjačky a my decka sme pobehovali po okolí, cez plot som vždy obdivovala tu historickú záhradu. Jeden z tých bratov chodieval do tej záhrady aj pomáhať a nikdy nás tam nechcel zobrať. Ako sme vyrastali, prestali sme tam chodiť ale tú záhradu som si vždy pamätala. Minulý rok som si znova tak spomenula, tak som pozrela fotky na nete, boli tam uvedení aj terajší majitelia kúrie a záhrady a že skúsim sa majiteľa spýtať ci by nám dovolili pozrieť sa do tej záhrady. Tak som si ho vyhľadala, napisala mu a on súhlasil 😊 hneď som sestre napísala, dohodli sme stretko a išli sme tam spolu pozrieť. Veľmi milí majitelia, majú to v súkromnom vlastníctve, tak sme boli obidve vytešené že sme sa tam konečne mohli pozrieť 😊
@viestta si muž?
stále mám pocit že áno. 😉
@deti95060810 nie, mam chachanu v medzinozi
Uz na zakladke som pokukavala po chalanovi, vzdy sa mi velmi pacil a tajne som dufala, ze raz budeme chodit 🫣. Na strednej som po nom stale pokukovala 😅 az sme sa stretli a tak naozaj zoznamili na jednej zurke...nakoniec ma odprevadil domov, boli sme par krat na rande a potom sme zacali chodit. Dnes je to moj manzel 🤗.
@barbora0308 🙂👍
Ja som chcel byť korunový milionár... ďakujem, inflácia 🙂
Ako decko som chcela "zažiť" nejakú katastrofu - tornádo, tsunami, úmrtie všetkých ľudí na zemi a predstavovala som si čo by som robila 😁. Áno som divná, našťastie sa mi nič z toho nesplnilo. A ešte som plánovala útek z domu. Neušla som ale viem sa zbaliť do 25 litrového batoha na týždeň.
Ano, ked som bola pubertacka, bola som platonicky zalubena do jedneho spevaka a tuzila som ho vidiet nazivo. V dospelosti som si tento sen splnila niekolkokrat, aj sme sa osobne stretli, obcas si napiseme na fb.
Este mam par snov, ktore by som si chcela splnit - tie uz suvisia hlavne s cestovanim.
Áno, chcela som mať viac detí ako 2 a mam ich, to je môj splnený sen. A tiež som vždy chcela pracovať a deťmi, aj to sa mi splnilo.
Splnil sa mi sen o rodine v 35 keď som už ani nedufala ❤️ inak som chcela byť lekárka - problém bol že som ešte na zakladke zistila že nechápem chémii tak to nešlo 😁 a ešte mám taký sen z neskoršieho detstva - zažiť politický prevrat...to sa mi tiež ešte nesplnilo😁
Je to také klišé, ale fakt od decka keď sme sa hrávali s bábikami, som túžila po bábätku. Ta túžba neprešla ani v puberte, vždy som bola ta divná co chcela skoro dieťa. To u mojich rovesníkov znamenalo mat dieťa pred tridsiatkou. A aj sa tak stalo, mam doma malé, vysnené chlapča 🤎
ja mam taku somarinu, Od detsta som tuzila mat psa a macku. Potom to vyprchalo a hla ked si lahnem hned pri gauci stepuje osem noh aby sa na mne usalasili 😁
ja som chcela bývať v malom domčeku pri potoku, kde budú plávať kačičky. Bývam už 22 rokov pri potoku, dom je síce veľký, ale ako bonus v potoku škriekajú žaby celé leto, to mi ako decku nenapadlo.
Asi 13-15 rokov dozadu som bola na rande, cez pokec sme si poslali fotku a ja mám tu fotku dodnes uloženú. Rande nevyslo, ale mne sa ten chalan páčil. Vždy keď som potrebovala niečo s usb a našla som tam tu fotku preslo mi hlavou ty budeš otec mojich deti. Prisaham 😁 po 10 rokoch sme sa úplnou náhodou stretli a dnes máme 2 krasne deti ❤️
A tiež v mojej puberte bola dosť známa knižka the secret. V nej bola taká myšlienka, že si do krabicky mas dať veci, ktoré v budúcnosti chceš. Ja som si do tej krabicky dala 5veci a všetko do bodky mám. (Obrázok domu, miniatúra Audi Q7, obrázok 2 babatiek, modlitbu za dobreho manzela a reklamu na operáciu oci😁 lebi som mala hroznu dioptriu) tu krabičku som našla asi rok dozadu a normálne mi to hlava nebrala, ako sa všetko splnilo ešte aj farba autá 😁👍 a to auto našiel muž bez toho, aby som mu o farbe vravela niečo
Keď som mala 10 rokov, videla som film Miliónový chrobák,kde boli egyptské pyramídy a strašne sa mi páčili. Bolo to v roku 1986 a vôbec sme nevedeli,že príde revolúcia,tak som si myslela, že sa mi nikdy nepodarí vidieť ich naživo. Ale moja starká mi vtedy povedala, že určite sa tam dostanem, keď budem veľmi chcieť.
A keď som sa k nim po rokoch skutočne blížila, hanba - nehanba,plakala som od radosti a dojatia a v duchu som hovorila: "Omama,podarilo sa mi to".
Odvtedy som si splnila už veľa ďalších cestovateľských snov, ale ten pocit bol top.
Počúvala som Mr.Big dlho predlho, Bravo plagáty izba oblepena. Sen bol ísť na koncert, som to stihla v Londýne a teraz bude ďalší v BA.
Chcela som byť vydatá a chodiť s mužom do kostola. No neviem čo ma to napadlo? Ale mám to 😁
Môj sen bola Amerika, tak bola som tam 2x.
Mne sa splnili dvojičky chlapci. Vždy ma fascinovali jednovaječné dvojky, vidieť dve rovnaké osoby a keď sme sa s kamoškou hrávali na mamy, ja som mala dvojky chlapov, volali sa Alex a Mário 😂 síce sa v naozajstnom živote volajú inak, som rada, že sa mi tento sen splnil 😊 teraz snivam o milióne (na účte 🤪)
@januska12323 😃😃 tak aj dobre ze sa to nestalo 🤣 inak su bapr take postapokalypticke hry a vies si tam vybrat ako zareagujes
Splnil sa mi sen mat psa, ja som bola uplne zufala z toho, ze psa chcem a mam ho zakazaneho, tak mamka casom ustupila a potom aj ocko (netrucovala som, len som sa s tym nejako nevedela zmierit, ze nebude:D) a prisiel k nam pred mojimi 15timi narodkami a dozil sa mojej 30ky este v plnom zdravi.. este som si vsade odmala kreslila dom s Ackovou strechou, poschodovy a vedla garaz, tak to sme si uz s muzom tiez splnili tento moj sen. 🙂
Aj ja som vždy chcela mat bielu čivavu . Našla som si priateľa ktorý má čivavu 🥹 síce nie bielu , ale je to moja láska . A minuly týždeň sme si kúpili ďalšiu . 🙏🏻 chcela som mat syna a mám ho .❤️❤️🙏🏻
Chcela som byvat v určitej časti mesta a onedlho sa tam sťahujeme ❤️
Ja si myslím že ak si niečo želá dieťa , tak sa to splní . Lebo to je čistá duša , žiadne zlo .
Najdôležitejšie čo som si kedy želala bolo , aby moji rodičia boli zdraví a boli tu s nami ešte dlho , tak dúfam že sa mi to splní 🍀
Áno. Ja som strašne chcela byť stará a mať tridsať. Už mám tridsaťdva juchu 🙂
Ano, ako dieta som tuzila mat psa a byvat v dome. Splnilo sa mi. Najprv prisiel bez planovania pes a kvoli nemu sme sa stahovali do domu. 😊
A ja rozmýšľam co su tu za výrazy. V minulej téme dedkovci, teraz ujkovci 🤦♀️😂😂
To z kade beriete také slová 😂
Ja som ako dieta chcela ist okolo sveta za 80 dni. No, splnilo sa len ma 50 %, okolo sveta som isla, ale len za 38 dni. Nevadi, aj to sa pocita
Ja som ako dieťa( nikdy som nemala nové oblečenie) túžila z katalógu si objednať oblečenie aké chcem, bol to moj sen si obliecť niečo pekné, nové a nenachádzať v tom diery po niekom🙃 no a teraz otvorím internet a kúpim si čo chcem 😅 Ach, mohla som mať trochu vyššie nároky ako ten dom aspoň😅
Ano, zazila som zemetrasenie. Taka blbost ale proste som to zazit chcela. Este chcem znova vidiet Mliecnu drahu, mam na nu spomienku z jedneho vyletu kdesi do Tramtarie a chcel by som ju zas vidiet v jej plnej krase