Špiní sa po uhniezdení?

leyla9
5. jún 2020

Baby je pri uhnezdeni potrebne spinit podla vas?neviem co si myslieť ci to bolo uhniezdenie 5dni po pohlavnom styku kedy som mala asi 3 kvapky krvy co myslite? 🙈

deti95060810
5. jún 2020

jasné...áno...presne ako myslíš.

leyla9
autor
5. jún 2020

@deti95060810 len neviem no brala som 3 noci tabletky do posvy co som mala doma pretože ma zdola svrbelo a trochu stipalo nic hrozne tak som začala preventívne davat 3 dni a na 3ti den na intinke ešte niaky zvysok Tabletky ale aj trosku krvy nedalo sa to nevšimnúť 🙄

florianabotosova
5. jún 2020

@leyla9 ja som pri uhniezdeni nemala žiadnu krv. Meskal mi menzes tak som si robila test a vtedy som zistila ze som tehotná. Bolelo ma podbruško aj prsia ale som si myslela ze to už prichádza menzes

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leyla9
autor
6. jún 2020

@bambulienka25 nepovedala som ze som 5dni po styku tehotná styk bol deň ovulácie 26.4 a 1.6 som mala trosku krvy neviem scoho by mohla byt ak nie z uhbezdovania🙈

titla
6. jún 2020

@leyla9 Ja som pri uhniezdovani trocha spinila, bolo to 2 dni pred ocakavanou MS. Ale spinit mimo MS mozes z roznych pricin, napr. hormonalna nerovnovaha, nemusi to byt tehotenstvom.

leyla9
autor
6. jún 2020

@titla citala som ze uhnezdenie trva 5 az 10 dni a mne sa tie kvapky objavili 5ty den po ovu 🤔

titla
6. jún 2020

@leyla9 tak to asi nebude uhniezdenie, lebo to vacsinou byva cca 10 dni po oplodneni. Oplodnenemu vajicku trva 36 hod, kym nastane vobec prve delenie buniek. Nejaky cas trva, aby doputovalo do maternice, kde sa uhniezdi. 5 dni mi pride prilis skoro.

leyla9
autor
6. jún 2020

@titla vcera bolo 10 dni od styku strasne ma bolelo pod bruško a pichalo ma lavej strane 🙄🙈

millky
29. sep 2020

@leyla9 ahoj. Bola si tehotná?

leyla9
autor
2. okt 2020

@millky nebola :(