Ahojte ,máme doma sphynx kocúrika...
Začal mi cikať a kakať mimo záchoda aj keď ma všetko vyčistené...
Myslím teda ,že to môže byť aj tým že som začala chodiť do práce a mám na neho menej času čo má naozaj mrzí ...
Dosť často býva sám doma...
Zvažujem aj to ,že by som ho darovala rodinke ktorá bude mať na neho viac času...
Ale trhá mi srdce ,keby ho nemám doma aj keď viem že sa možno trápi ....+ Ešte aj všetko špiní 😔
Viete mi nejako poradiť ?
Môj sphynx cikal kade-tade keď sme sa mali sťahovať a všetci nervózni. Po sťahovačke sa všetci ukludnili a "nehody" prestali.
Ešte ma napadlo či si mu toaletu nejako neposunula alebo nepremiestnila, na toto sú celkovo mačičky veľmi háklivé, na zmenu prostredia
Neviem ti poradiť, ale mňa zarazilo to, že by si ho darovala druhej rodine. Prečo ste si predtým ako ste si kúpili kocúra nerozobrali všetko pre a proti ? Že či bude dlho sám, či budete mať naňho čas ? Ja keď som si kupovala psa, tak som sa na všetko pripravila nato aby som si vedela prispôsobiť prácu, nato ak by sa mi niečo stalo, aby sa mal kto oňho postarať, proste všetko je to živý tvor. Ľudia cez pandémiu boli doma, nakúpili zvieratá a teraz ich len darujú, alebo sa ocitnú v útulkoch. Skús to riešiť aj s chovateľom..
A je kocúrik vykastrovaný? Či to nemôže byť aj tým, že značkuje. Ako je starý? Ak by si sa rozhodla ho darovať, určite ma kontaktuj, vždy som túžila po sphynx mačičke. Mám jednu vnútornú kastrovanú mladú mačku, takže by nebol sám. Moja sa tiež často nudí a potom vymýšľa blbiny😄😄 ale teda potrebu vykonáva do záchodov, má tri kusy.
Ako pokracujete s kocurikom?
Mame tiež sphynx kocúrika, nevymenila si podstielku? A v prvom rade treba vylúčiť zdravotný problém, dosť často to býva v tom….