Ženy koľko vám spia cez deň 4 mesačne deti?. Mne malý spi 3,5 až 4 hodiny zdá sa mi to malo 2x za deň že spi.
Spal 3x denne po 2 hod, ALE len v idúcom kociku, ak som zastala do minuty bol hore. Bola som stihla Jak prútik
Spali 3x denne po hodinke
ked sa to zrata tak spinka dost...mne spala mala 3x 2 hodiny
v tom veku mi maly spal 2x po 2 -2,5 hodiny
mam prave stvormesacneho krpca a spi nam dvakrat denne tak cca 3 hodinky ale len vo vanicke z kocika. Je mu totalne jedno ci ideme, stojime alebo je len na terase polozeny. Podstatne je ze je nababušeny a vonku. Takze pre nas je postielka len ocna zalezitost🙂
To by som povedala, že môžeš byť ešte rada, za to ako ti spí :D
@silvialilien tak to ti spi dost. Nas spal tak maximalne dve hodky.. A robieval si i 3-4 30minutovky,cize ani vkuse nespal..ani mladsia dlhsie spolu nespala. Ona este vedela 3-4hodky..
V noci akl spi?
Nasi sa nebudili,reso.maly obcas a mala tak raz za noc,aj to uz mala po kolikach,cize sla na prso trosku popila a hned zaspala..a ja tiez.
To uz nie je novorodenec a moj ani ako novorodenec vela nenaspal.. 18-20hodin u nas utopia .
Ženy ďakujem pekne za odpoveď vidím ze mi spi teda asi dosť 🙂 no v noci spi všelijako budí sa aj na 2 hodiny a vykrikuje pomrncava rozpráva si
Mne spal tiež toľko, čo tebe, akurát to mal rozdelené do 3 spánkov. Mne sa to zdá úplne v pohode 🙂 6 hodín, ako tu píšu maminy, mi príde už dosť, potom asi neprespí tých cca 11 hodín v noci, či áno? 😲
6 hodín je asi dosť podľa toho čo píšu aj na iných fórach tak max 4 hodiny že spia
no spal 30min kazdu hodku a pol potom sa to upravilo na 3x hodinu cca. takze je to dost individualne. podla mna bud rada, lebo niektore deti su vacsi nespavci a extremisti
@lubka3232 no asi už budem rada 🙂)
2x denne pol hodinku