Spálená pokožka hlavy po farbení

martina1406
18. júl 2017

Ahojte....po35 rokoch som sa rozhodla pre zmenu....odfarbila som vlasy na blond...použila som 12% peroxid a teraz mam mokvave chrasty vo vlasoch....nie vela ...viete mi poradit ako to ošetriť ??? Dakujem

jeennyv
18. júl 2017

@martina1406 urcite k dr s farbami na vlasy nie je sranda, ja som raz mala od jednej farby ale iba zo sve suche chrasty, to skoncilo samo

martina1406
autor
18. júl 2017

Ja ich mam asi tak max.5 ja len že by som ošetrila celu pokožku pre istotu...prvy krat som dala taky silny peroxid použivam 9% a v pohode.....

denisa098
18. júl 2017

Dievcata,12 peroxid sa nikdy nedava na kozu.Bud rada,ze mas este vlasky na hlave.🙂

jania023
19. júl 2017

@martina1406 12% peroxid spali kozu. A je jedno kde ci na hlave ci rukach.
Nabehni do lekarni a kup si panthenolovu penu 10%. Nastriekaj na korienky a nechaj posobit aj 30 minut ako zabal. Potom umyt sampinom.
Ak uz chces odfarbovat doma tak si kup take farby co niesu na baze cpavku alebosi kup olaplex a daj to do nej. Vlasy sa neznicia a aj koza na hlave ostane cela.

evittam
19. júl 2017

@martina1406 Po 35rokoch? Prepac, ale to ti este stále nedošlo,ze na taketo veci mame v 21.storoci odborníkov.
Btw.ja stale nepochopim,ze niekomu stoji za to si takto nicit vlasy,pokozku,...Namiesto toho aby isiel normalne ku kadernicke. Ale tiež pravda,ze tu na MK ma uz teda asi fakt nič neprekvapí.
Cim skor radim lekara.

denisa098
19. júl 2017

Mne raz poradila kadernicka tusim 9 percentny na stiahnutie ciernej,ale naniest aspon 2 cm od pokozky dodrzat navod,nenechat dlhsie az ku koncu na 5 minut som dala na celu hlavu ku kozi,stipalo to strasne ale nechala som si to odrast pred tym.Urobit zabaly.Farbila som az po dvoch tyzdnoch.Vlasy mam v pohode,zasa som si dala na tmavo,ale odporucam hodnu chvilu nefarbit,kupit sampon s obsahom panthenolu a modlit sa aby ti nezacali po tych chrastach vypadavat pramene.

denisa098
19. júl 2017

Inak podla fotky si pekna s tymi tmavymi,idu ti,nevymyslaj s blond.

l3yla
19. júl 2017

@evittam presne, tiez sa mi zastavuje rozum.

clara474
19. júl 2017
Používateľ clara474 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od clara474.

Peroxidove farby straasne skodia zdraviu. Och baby stoji nam to za to? Ja osobne nemam odvahu odfarbovat si vlasy peroxidovou farbou, mam dost citlivu kozu na hlave... Radsej len prirodne farby s co najmensim mnozstvom toho svinstva. Ak by ste nahodou kupovali tu chemiu online, tak mrknite http://www.zlavove-kody.sk/ mozno tam najdete nieco vdaka comu za tu nu nevysolite tolko penazi.

nina19833
19. júl 2017

Fúha tak to sa teda tiež čudujem, že máš ešte vlasy. To si im dala riadne zabrať. Plus takéto drastické odfarbovanie by som nechala na kaderníčku a hlavne sa to robí na viackrát nie na jeden. Teda aspoň z tmavých vlasov. Zájdi s tým radšej k doktorovi aby ti nevypadali na tých miestach kde máš chrasty, úplne

martina1406
autor
19. júl 2017

@denisa098 dakujem chcela som zmenu .....asi pojdem spät na svoju farbu 🙂

denisa098
19. júl 2017

@martina1406 v kazdom pripade nie skor ako sa chrasty nezahoja a urcite nie farbu ale radsej sampon,aby ti nezacali odpadavat pramene,ale tato tmavsia ti naozaj pristane.Ja tiez chytim raz za cas taketo zmyslanie a aj tak to vzdy vratim do tmavej.A vela panthenolu a malo lakov a gelov atd. Ale to asi vies.. odsobne si myslim ze doktor nepomoze,len to cistit aspon trosku betadinom aspon na noc a nesupat.