Špaldové vankúše

anulienci
23. sep 2014

Ahoj žienky
Má niekto skúsenosti so špaldovými vankúšmi? Sú lepšie alebo horšie ako bežné vankúše?

denkaajejdeti
24. sep 2014

Ahoj, ja mám jeden doma a som s ním spokojná, i keď trošku šuchoce - niekomu to vadí, napr. môj manžel na ňom nedokáže spať a deti som tiež nepresvedčila. Jednoducho treba vyskúšať, každému vyhovuje niečo iné.

anulienci
autor
24. sep 2014

Vďaka... 🙂
Chcela som prekvapiť sestru na vianoce s niečim originálnym, lebo v decembri bude mať bábo. A myslela som na špaldový vankúš na dojčenie. Počula som, že je dobrý na chrbticu, lebo nestráca tvar počas spánku. Teraz neviem či mám kúpiť alebo nie... ale hádam na dojčenie by to bolo dobré.

denkaajejdeti
26. sep 2014

@anulienci Ahoj, neviem, či by to bolo vhodné na dojčenie, dosť šuchoce, mohlo by to bábo rušiť. Asi by som sa porozhliadla po niečom inom v tomto prípade. Ale to je len môj názor.

anulienci
autor
3. okt 2014

denkaajejdeti ahoj.... Rozhodla som sa kúpiť jeden vankúš na skúšku. Uvidíme ako sa osvedčí. 😉 Prinahoršom to bude používať ako operadlo pod nohu 🙂

denkaajejdeti
6. okt 2014

@anulienci Ahoj, jasné, treba vyskúšať, možno ten šuchot jej ani bábu nebude vadiť, každý sme iný...mne to tiež nevydí, ale u nás v rodine ostatným áno 😀 . A využitie sa preň isto nájde 😉 .
P.S. Pre istotu kúp ešte nejaký iný darček 😉 .