Spadlo mi zrkadlo, verite na poveru že je potom 7 rokov nestastia ?
Ale kdeže!! Jedine co je po tom keď spadne zrkadlo,je bordel z črepín,a strach aby sa zatúlana črepina neocitla v mojej päte ✌️✌️
no ak si to nahovoríš tak to tak bude. ale inak nie :D mi to pripomenulo Alfa, ako raz omylom spálil knihu, odvtedy všetko zle, tak sedel nešťastný vo svojom koši na bielizeň, že sa odtiaľ ďalších 7 rokov nepohne, dokiaľ to nešťastie nepominie :D
Jasne, aby si to prelomila/prelomil potrebujes odvar z netopierieho kridla, zubu zmije, chuchvalca srsti vygrckanej mackou, hrst hliny a zaliat mliekom nadojenym od kravy pocas splnu, varit aspon 76 hodin a potom pocas mesiaca uchlipkavat zo stamprliku a nic na nestane ziadne nestastie 🤷♀️
Rozbi ďalšie nech sa to anuluje 😄
Tak to závisí od toho, ako si nastavená ... ja takýmto poverám síce neverím, no keď som zrkadlo rozbila, trikrát som si odpľula ponad plece ... pre istotu 😀
Ja som si to premenila na sedem rokov stastia a potom odpracem crepiny s este lepsim pocitom.
@dzulli1980 len na odľahčenie situácie neviem prečo ma prvé napadlo že ako sa dá odplut ponad plece 😂😂 pri mojej šikovnosti by som mala chriachel niekde na lopatke 😂🤷🏻♀️🤦🏻♀️ A potom by ma už rozbite zrkadlo vôbec netrápilo 😃😃😃
Nemyslíš vážne toto dúfam 🙈