Ahojte, rozhodla som sa manželovi a sebe kúpiť pod stromček sonicku zubnú kefku. Toto mám vybraté:
https://www.mall.sk/kefky-zuby/philips-sonicare...
Už som rozhodnutá, že ich kúpim. Ale: niekto v recenziach písal, že kefka je dosť tvrdá pre niekoho, kto používa curaprox. Ja používam parodontax kefku, curaprox je pre mňa tvrdá. Máte niekto s tymto skúsenosť? Aký nadstavec kúpiť?
@siska1313 predavaju aj take balicky nadstavcov, kde su 4 rozne nadstavce, ja som toto vyskusala a dva mi vobec nevyhovovali, asi najlepsi mi pri mojich problemoch s dasnami prisiel diamondclear. Aj tie nadstavce su roznych tvrdosti, treba pozriet na ich stranke, tam su tiez recenzie.
nadstavce na soniccare s názvom "gum care" by mali byť najmäkšie,, aspoň čo sa mne podarilo v recenziách vyčítať. Chystám sa ich ešte len objednať, takže osobne ich ešte nemám vyskúšané
@vanilkavan ďakujem💖💖💖 dnes som objednala mix balik, sú tam 4 nastavce, každý iny, tak budem skúšať. Na mall.sk mali teraz akciu na sonicku kefku za 99e 1+1, tak som zobrala+ten balik nastavcov. Tak som zvedava🌹
@siska1313 curaprox aj najjemnejsia verzia ultra soft je pre teba tvrda ?? Parodontax je jemnejsia ?