Prosim aké by ste odporučili? Zvažujem kúpiť na vianoce manželovi a dceram 13 r. a 16r.
@natalkaa2011 omnoho lepšie sú sonické ako rotačné. Nepoškodzujú ďasná, lepšie čistia. Zo sonických iba Philips mi najlepšie vychádzala. Robila som si podrobný prehľad.
@natalkaa2011 jednoznačne sonicke máme od Philips , malá mala od troch detskú a teraz sme jej dokupili už klasickú , kúpou cez najbližší servis autorizovaný, máš tuším dlhšiu záruku skús si to overiť , známa mi spomínala dávnejšie
pozor, aj sonickymi si mozte znicit krcky, i ked su lepsie nez rotacne. spytajte sa zubara/dent. hygienika ci odporuca a ako casto ich pouzivat. nam odporucili max. 1x denne a nesuchat ako je v navode, ale iba prikladat
Minulý rok na Vianoce som dostala sonickú kefku Philips. A akože jeden z najhorších vianočných darčekov to bol. To už môžete kúpiť aj ponožky. A áno je to nevhodné pri odhalených krčkoch. Zubnú kefku ako darček. 🙈
@kluba2 je to vec názoru, vôbec to nie je lacné..., ale otec aj sestra majú paradontozu a áno spočiatku ich to šteklilo, krvácali ďasná a postupne sa to zlepšilo,zocelilo, ocova zubárka sa vyjadrila, že stomatologicky omladol , tlačiť s kefkou určite nie , moje majú aj x programov a je aj x nástavcov , každopádne ako sa vyjadrila moja dentálna hygienička, kefky super, ale nezabúdať na medzizubné priestory
@luna116 dcery su uz vacsie, tak som myslela, ze uz mozu normalne. Pre deti su asi tak do 12 r. Vidim, ze nazory sa odlisuju. U nas kolegyne chvalia, no niektore nazory ma zmiatli. Zvazovala som kupit muzovi a ked som poyom pozerala hodnotenia, zvazovala som kupit aj dceram. Starsia ma problem dosledne vycistit zuby, hlavne tie vzadu, ma tam malo priestoru. No bojim sa, ci si zvyknu.
@natalkaa2011 až neskôr som si uvedomila, že je to pre staršie dievčatá, ale myslím mali v ponuke aj pre nástročných
@natalkaa2011 na citlivé zuby si ja dokupujem hlavice sensitive (majú mäkké štvrtiny). Veľkú časť produktov kupujem z vyššie uvedenej stránky alebo ako najlacnejšiu ponuku heureky. Ja som kupovala 1+1 zadarmo kefky pre dospelých, pred Vianocami bola akcia. Máme už druhý rok a spokojnosť.
@luna116 a aky model ste kupili prosim pre dosp. Zvazovala som set, https://www.nay.sk/philips-sonicare-hx6800-35-z...
Neviem, ci kupit len muzovi a radsej drahsiu.
@natalkaa2011 healthy white+. Bolo to o radu vyššie ako easy clean. Režim clean a režim clean and white. Názvy rádov a náhradných hlavíc sa stále menia, premenúvavajú,... Ale stačí aj úplný základ. Nemusí mať kefka mnoho programov. Základom je sonický pohyb a druh hlavice. Tieto kefky vyzerajú super. Aj v dobrej cene. Navyše majú aj senzor tlaku, čo ja nemám.
@natalkaa2011 truelife- podstatne lacnejsie a su skvele- ale samozrejme sonicke- mame cela rodina, vratane deti.
@kika831 pacili sa mi, len nepoznam znacku, bojim sa, ci budu dostupne nahrady aj neskor
@natalkaa2011 nahrady kupujem zatial 1,5 roka bez problemov v lekarnach aj na malle.
Prosím vás na tu Philips Sony Kids elektricku kefku na citlivé zuby pre 9rocneho chlapca by som potrebovala hlavice viete mi odporučiť kde kúpim
@natalkaa2011 Philips sonicare healthy white mám ja aj manžel. Deti majú Philips sonicare for kids.