Dobrý deň,
som závislá na jedle, neustále musím niečo jesť, prejedať sa. Potrebujem s tým niečo spraviť a preto som sa vás chcela spýtať, či nepoznáte niekoho, kto má tento problém. Alebo nejakú knihu, kde by som sa dočítala čo robiť. Bola by som vám veľmi vďačná.
Daj sa vysetrit, ci nemas parazity alebo iny problem, ak nie, problem je len v tvojej hlave
@kikus1452 ahoj je skupina Overeaters Anonymous SLOVENSKO vyhladaj si to cez google.. maju program a myslim ze aj online stretnutia a spolocne si pomahaju zavislost na jedle prekonat
na stanici TLC je program môj 270 kg život....neboj - je to s dabingom. Tam je zakaždým nejaký príbeh a ako sa skončil, popr. všetko okolo toho. ja to zvyknem pozerať aj keď takýto problém nemám....
Zamestnaj sa niecim. Ja jem,ked sa nudim. A ked potrebujes zut,daj si mrkvu,zuvacku... A nezhromazdovat doma sladkosti.
Ďakujem vám za informácie 🙂.
@kikus1452 skus dodrziavat odstupy medzi jedlom.uvidis kolko zvladnes vydrzat, ja sa snazim kazde 3 hodiny.telo si zvykne.
Mozno by bolo fajn zajst k psychologovi ked bude moznost, treba prist na dovod preco sa prejedas a potom sa s tym bude dat nieco urobit