Mam podozrenie ze si ma jeden kontakt zablokoval. Ked volam, ani nezvoni, hned odkazovka. Pri hovore vsak pise odchadzajuci hovor. Nasledne som poprosila kamaratku nech si ma blokne a skusila som jej zavolat, nehadzalo do odkazovky, len hned vyhodilo a pri hovore pise zruseny hovor. Je mozne ze som nejakym inym sposobom bloknuta u danej osoby? Prikladam fotky.
@biba_18 mas ten nocny rezim? Tiez ich hadze hned do odkazovky? Volala som viac krat a stale to iste. Neviem sa dopisat ani cez spravy ani whatsapp.
Ked odkazovka tak asi neni signal, vypnuty mobil.
Veľmi ti záleží na tom kontakte?
@slovakboy tak nesuri mi ten telefonat prave teraz ale nechapem to.
hej, hneď to hádže do odkazovky. s wa alebo s dačím iným nemám skúsenosť, v noci to aj tak nepoužívam…
Ved si skry cislo a zavolaj tak, ked ta hodi aj ako neznameho volajuceho do odkazovky, tak kontakt nema signal alebo ma vypnuty telefon
Ak to bude zvonit, tak ta zablokoval
Nemoze byt vypnuty a v zahranici kde nema mobilne data?ja som bola v afrike a viem ze aj zmeskane hovory v schranke som platila :/
Skus zavolat z ineho cisla a budes mat hned jasno.
A nebol niekde mimo signálu? Vtedy hádže do odkazovky
Tak nech mu zavolá kamoška a uvidíš, či sa dovola. A dotyčný bude rad, keď bude mať signál a 30 tvojich nepriatych hovorov 😄
ani sa nečudujem,že ťa zablokoval
skús to aj cez deň. ja mám v noci blokované všetky hovory okrem rodiny a správa sa to podobne. kolegovia vedia že mi ráno nemôžu volať, do 1/2 osmej to mám zablokované…