ahoj chcem sa opytat ci su tu aj nejake vychovavatelky SKD pracujem v tejto oblasti asi cca 2 roky a rada by som absolvovala aj nejake skolenia, a neskor si teda urobila atestatnu skusku... Viete my poradit kde zhanat skolenia na kredity... ci podla noveho systemu uz nebude sance... alebo ako vobec postupovat... Vystudovane mam II. stupen VS v odbore socialna pedagogika a vychovavatelstvo, predtym som pracovala ako pedagog volneho casu... teraz uz ako vychovavatelka SKD... Najlepsie zilinsky kraj, no rada aj vycestujem... :D Vsetkym dakujem za tipy... :D
@benit nooo ja som doteraz viacmenej ani nevedela ze sa musia zbierat kredity, nakolko riaditelka skoly neumoznuje vzdelavanie vychovavateliek bo by boli drahe... - smiesne... ach jajjj .... no tiez sa my donieslo ze sa system ma menit a uz sa bude robit nejake portfolio... je to zvlastne pomaly august a nik o nicom nevie.... :(
@kotatko201 u nas uz bola personalistka na skoleni, tak hadam sa po prazdninach nieco dozvieme
@benit budem rada ak my das potom nejakr info bo u nas sa starsne zle komunikuje... keby bolo kde asi tam niesom, ale deti mam rada a su skvele som tam pre ne... dakuje
Vyckaj do septembra, hadam budeme vediet co a ako. Na atestaciu sa bude vyrabat portfolio, uz to nebude ako dotraz. Do konca augusta uz nestihnes 60 kreditov a napisat atestaxiu aby si odovzdala, to uz si mala riesit pocas roka. Pozri si inspiraciu, mali by robit skolenia este aj pocas leta. Aspon 30 na priplatok nazbierat.