Som veľmi štíhla a ľudia sa mi smejú

11. feb 2023

Dobrý večer, zažívam jeden taký problém, že chodím na VŠ a počas celej ZŠ aj SŠ som zažívala od chlapcov, že sa mi smiali lebo som vždy bola veľmi tenučká, nikdy som nevedela pribrať :( doteraz som taká tenká. Vždy sa našlo pár chlapcov alebo úzka skupinka ľudí čo sa mi kvôli tomu smejú :( trápi ma to a počúvam reči typu: ,,nikdy si nikoho takto nenájdeš" alebo ,,neviem si ťa predstaviť mať chlapa"...

katpizur
11. feb 2023

Moze ti byt srdecne jedno kto si co mysli, vacsinou taketo veci hovoria ludia, ktori maju nejaky problem samy so sebou a snazia sa to nejako potlacit tym, ze budu v inych vyvolavat taketo pocity ako v tebe.

autor
11. feb 2023

@katpizur To mi tiež napadlo, že nejaký ich komplex ale ked to človek počúva celý život tak to už sa nedá ignorovať ešte ked akoby musíme byť v kontakte

viestta
11. feb 2023

Vacsinou zakomplexovani ludia si potrebuju zdvihnut sebavedomie poukazovanim na inych. Nepocuvaj, neries. Bud hrda na saba taku aka si. (Niektore zeny by dali aj oblicku, keby nepriberali. Tak si to uzivaj co ti bolo dane prirodou)

autor
11. feb 2023

@viestta Tak ja som extrémne štíhla, boli aj poznámky či nemám anorexiu, čo ja som práveže pažravý človek a s prepáčením zožeriem všetko a dosť veľa. Ale chcela som roky pribrať aspoň tak 5kg ale nejde to aj 10kg :(

autor
11. feb 2023

@viestta Niektoré možno ano ale ja by som dala hocičo aby som aspoň trochu vedela pribrať...

reanda
11. feb 2023

nevyrovnavaj sa s tym, proste to odmietni.. odmietni uznat, ze je pravda, ze kvoli typu postavy si nebudes moct najst partnera.. lebo to pravda nie je.. tvoja ludska hodnota nijako nesuvisi s tym, aku mas postavu.. az nebudes pripustat, ze by to mohlo tak byt, tak sa ta take reci vobec nebudu dotykat a casom ti ich ani nikto nebude hovorit.. ono ti to vadi preto, lebo podvedome vlastne pripustas, ze maju pravdu..
a az to budes mat uplne na haku, mozno sa ti aj podari pribrat, ak by si sa tak citila lepsie 🙂

autor
11. feb 2023

@reanda Ďakujem. Nemyslím si, že sa mi podarí pribrať, ja už som taká viac ako 20rokov a nič ani kilečko navyše. A ked to roky človek počúva to už berie akoby to bola pravda...ja som sa ja hádala s kamarátkou raz lebo ona chcel vraj byť ako ja a ja zase pribrať, mrzela ma jej strata ale to už je pár rokov dozadu.

reanda
11. feb 2023

no ved prave tam je kamen urazu - roky to pocuvas a tym sa to pre teba stalo pravdou, ale pravda to nie je! prestan to brat za pravdu a moze sa zmenit vsetko..

autor
11. feb 2023

@reanda Reálne to nie je pravda ale to by museli s tým prestať aj oni, resp tá druhá strana

mikitilik29
11. feb 2023

Možno by ti pomohlo nabrať svalovú hmotu. Skús sa obrátiť na nejakých trénerov a výživových poradcov

galganka
11. feb 2023

180 cm a vždy 50 kg. Čo ja som sa napočúvala. Ako ma frajer rozpučí, jak deti nebudem mať, lebo by ma prekotilo, že špageta, kosti, koho by to vzrušovalo. A kukaj ho. Niekto sa našiel. Aj deti prišli, aj spokojná a ľúbená som. Ani ma nik nerozpučil. Čo sa o väčšine tých komentátorov povedať nedá... 🤷‍♀️

reanda
11. feb 2023

nie.. druha strana sa ta netyka.. ak to nechces zit, musis to odmietnut ty.. a ono to ma potom ten efekt, ze ked to vnutorne odmietnes ty, tak sa ti to prestane diat aj zvonka

autor
11. feb 2023

@mikitilik29 Chceš vedieť čo ja všetko ,,žeriem"? :D pizza, mastný syr, wrap, aj zeleniny veľa zase ale veľké porcie a nič... celý život som jak palica

autor
11. feb 2023

@mikitilik29 a dakujem vážim si radu ale ja sa bojím lebo nechcem byť ako ,,kulturistka" :(

loliki
11. feb 2023

Hlúpe pripomienky si nepripúšťaj. povedz im: "Ty mi asi závidíš. No, nežer toľko, budeš aj ty lepšie vyzerať. "
Ale nemáš problém so štítnou žľazou? Alebo so zvýšenou kyselinou žalúdočnou? Ak si zdravá, tak si v poriadku a je to OK.

syslik81
11. feb 2023

to poznam .. dokonca predavacka v shipe mi povedala ze rifle na taku "rascovu"rit nepredavaju ,. a vies co... ja som so sebou spokojna .. mam cez 40 stale som chuda-ale viac zenska .. a o chlapcov som nemala nudzu - nauc sa mat samu seba rada -lebo kazdy typ postavy sa niekomu paci .. a ano je blbe ze ludia beru normalne sa posmievat chudym typu najedz sa co ti nedaju najest ale povedat obezne choro vyzerajucej zenskej nezer lebo zozeries vsetko ostatnym . je v dnesnej dobe smrtelny hriech . zial tak to bolo je a bude... ale bud rada ze si zdrava,mas kondiciu a nemusis kupovat zaves miesto sukne ... kazda sme aka sme .. a kazdu caka ten princ niekede ... ok moj zabludil ale to neznamena ze ty ho nenajdes ...

0silvia0
11. feb 2023

Nebudes ako kulturistka. Ked som mala cca 25 rokov, mala som 47 kg a chcela som pribrat. Zacala som chodit do fitka a pomohlo mi to, par kg som pribrala. Teraz mam 48 rokov a rada by som par kg schudla.

calmmeadow
11. feb 2023

aj ja som pocas zakladnej a strednej zazila vela vysmechu...sice nie pre postavu ale pre kruhy pod ocami,ktore som bohuzial zdedila a mam ich proste stale bez ohladu na to,kolko spim a aj tazko sa mi maskuju.Na zakladnej mi kvoli nim davali rozne prezyvky a pocas strednej sa mi zase smiali,ci som na drogach,ked mam take kruhy.Takze tiez som to nemala jednoduche a tiez sa ma kazda taka poznamka dotkla,ale tak nie je to koniec sveta,ludia maju omnoho horsie problemy,nez to,ze sa nam niekto pre nieco vysmieva.Nepises,ci sa ti to deje aj teraz pocas vysokej,ale mozem ta uistit,ze s kazdym dalsim rokom budes takychto poznamok pocuvat menej a menej,lebo na zakladnej a strednej ste boli este v podstate "deti",ktore su jednoducho krute v tychto veciach,ale normalny dospely clovek ti nieco take nepovie.Ja uz som na vysokej taketo vysmievanie sa nezazila po vyske uz toboz nie.

marca12
11. feb 2023

Za mlada som bola tiez stihlucka 45kg najviac 48kg. Co som sa napocuvala poznamok na moju postavu. Mne to bolo vzdy jedno,ale prijemne to nebolo. A po 30tke sa na mna zacali lepit kila a pritom som nezmenila jedalnicek aj pohybu mam dost. Vekom mozno priberies. Dnes uz len neveriacky pozeram na fotky z tej doby 😀 ale je oravda,ze vysmech som nezazila vacsinou to boli len blbe poznamky alebo som to nevnimala ako vysmech. Nic si z toho nerob aj velmi stihle baby maju muzov,urcite sa minies

dominikak4
11. feb 2023

Zažívala som to celý život, posmešky, urážky, dokonca môj teraz už muž mi v mladosti stále hovoril, že mám pribrať, že má rád plnšie baby.... Pichali mi B12, aby som pribrala, každé jedlo som zajedala cukrom. Nenávidela som leto keď som sa musela vyzliecť, ja som nemala ani prsia, bola som rovná ako taká lata, takže od 12 rokov som nechodila na kúpaliská. V dospelosti som postupne pribrala, (ale až po 25) na normálnu váhu a aj tak sa našla dobrá duša, ktorá mi pripomenula, že by som mohla pribrať....Navyše váha mi hore - dolu kolísala pri problémoch s trávením - raz 5 kíl hore a o pár mesiacov zas 10 dolu a tak to išlo stále dookola. V tehotenstvách som pribrala viac ako by som chcela a takže teraz budem riešiť ako to dám dolu....Neboj priberieš vekom, v tehotenstve určite, možno ti ešte ľúto bude. A inak ja si myslím, že taká chudá som bola krajšia ako teraz, mala som také jemné črty tváre, pekne krojenú postavu (aj keď prsia boli malé), ale tak pre posmešky som to nevnímala, pritom som sa mohla na každého vykašľať. Musíš byť asertívna a poslať mudrlantov tam kde slnko nesvieti...kašli na nich. Jediné dôležité je len to, že si zdravá a určite si krásna.

autor
11. feb 2023

@loliki Nie, som zdravá

autor
11. feb 2023

@dominikak4 Ja dom taká chudá, že chlapci mi robil veci, že vedeli svojou rukou mi chytiť dolné stehno :/

autor
11. feb 2023

@loliki ja bola na vyšetrenia ale mám hormonálne problémy, mám veľa testosteronu ale neviem či to je tým

marianarem
11. feb 2023

No je to tak - chude pocuvaju, ze si nikoho nenajdu, plnsie tiez, nizke tiez, vysoke tiez...ja som zase napr. pocuvala, ze som moc mudra, takze si nenajdem 🙈 Jednoducho vacsina zien si vlastne nema sancu nikoho najst 🙂
Ja viem, ze sa to tazko pocuva, sama som tym trpela a velmi. Dokonca som sa v jednom obdobi svojho zivota snazila posobit hlupejsie, aby som mala sancu 🙈 Teraz o vyse 20 rokov ma to mrzi, vidim, ze som bola uplne v poriadku taka, aka som bola. A ludia, ktori hovoria tieto veci, su len ludia ako ja a vobec nerozhoduju o tom, kto ma a kto nema pravo a sancu na partnera. A ze to hovoria, je prejavom nejakych ich problemov a nesuvisi to vobec so mnou. Partnera som si nasla a este akeho, takeho, pri ktorom mozem svoj intelekt naplno ukazovat a este aj rozvijat. A ty si najdes takeho, ktory leti na stihle.

galganka
11. feb 2023

...mňa pár ludi aj na záchode kontrolovalo, lebo keď niekto mojej postavy toľko zje, tak musí mať bulímiu. 🙈 ale aj tak, najviac naprd bolo, ked som si doma pri chystaní na rande vypočula "kto by už teba chcel". Že díky. Teraz sa uz na tom smejem, ale vtedy to bola pre násťročnú podpásovka. Takže akonáhle niekto komentuje našej chudé deti, dostáva ihneď stopku.

autor
11. feb 2023

@galganka to aj ja počúvam, že kto by ma chcel 🙄

autor
11. feb 2023

@galganka Alebo, že ,,neviem si predstaviť s ňou...ehm...však ju zlomím...." 🙄

galganka
11. feb 2023

A stavím sa, že to ide od niekoho s nadváhou. 🙈 Keby sa tak každý staral o seba. Kukal si do vlastného taniera a na vlastnú váhu. Mala som takú spolužiačku. Sama mala veľkosť kus nad zdravé bmi, ale komentovala mňa a rozmer môjho terajšieho frajera... lebo zjavne sa tomu prudko rozumela. Možno sama niekoho rozpučila... Teraz x rokov a tri deti neskôr, vážiac aktuálne asi 55 - 56 kg sa tomu už len smejem. 😁 Bude dobre, počkaj, tiež sa tomu zasmeješ a karma to dokončí... 🤣

autor
11. feb 2023

@galganka mne sa smejú väčšinou taký 2m vysoký namakaný 🙄 ale bolo aj pár s nadváhou

galganka
11. feb 2023

Môže byť namakaný, keď je v hlave vymetený... 🤷‍♀️