Ahojte prebieha mi piaty tyždeň šestonedelia, nestrihali ma, mala som iba jeden mini steh ktory uz je uplne zahojeny, mohla by som už ísť do bazéna myslite?
Nie. To sestonedelie sa kvoli niecomu vola sestonedelie, ja naozaj nechapem, kam sa vsetky zeny tak strasne ponahlaju, ze nie su schopne ani len tych 6 tyzdnov vydrzat. Sex chcu mat uz 2 tyzne po porode, lebo ved uz ich nic neboli, kupat sa tiez..Ved akoze je to na tebe, nikto ti nemoze nic zakazovat, si snad dospela a svojpravna zena, ale to sestonedelie proste ma nejake opodstatnenie, tak ked ti to stoji za to, aby si dostala nejaku infekciu, tak feel free a chod sa okupat..
preto sa to vola SESTNEDELIE, aby sa ti to tam uplne zahojilo
určite do bazéna nie ja by som tak najskôr po dvoch mesiacoch išla
Asi by som nesla.... len nozky omoč 😉👍😊
Nesla by som prve dva mesiace urcite. V sestonedeli sa neodporuca ani vana. Zbytocne chytis infekciu.
Nie, vydrz 6nedelie a treba ist tiez na kontrolu ci je vsetko tam dole ok. Ak by bolo ok, sla by som. Co si pamatam, aj ja som sla tak po 2mesiacoch.
Tak ako písali vyššie, nejde o povrchové poranenia (šitie) ale o zahojené vnútro a infekciu maternice
Veeed sa chod kupat :D ale potom sem zas nepis ze ti to tam dole bubloce infekciou
Bože niektore ste tu mudre jak šalamunov oný naozaj. Keby som pisala tyzden po porode nepoviem ani slovo ale za par dni to bude 6 tyzdnov, bola som niekde pozvaná tak sa pýtam kvoli tomu ci by to uz bolo ok kebyže idem alebo to mam odmietnuť. Niektore tu mudrujete aby ste nazbierali lajky aby vas aspon niekto vo vašich nudných životoch pochvalil a potlapkal po ramene 😂😂 lebo toto presne potrebuju ženy z MK. Neda sa odpovedat normalne "radšej nechoď ešte" treba byť AROGANTNA ZLA ZATRPKNUTA ŽENA a spraviť z autorky retardovanu a zoseba bohyňu mudrosti 😂😂 za toto sa vam nepodari kvasok 😉
Rozosmiala si ma strasne s tym kvaskom 😀
a čo si čakala 😀 na koníkovi normálnu odpoveď ? taká sa tu ešte nenarodila 😀 Okrem mňa 😎
Akože keby si sa pýtala, či Ti každá z nich pošle po 5 eur na dovolenku, tak pochopím tie reakcie 😀 ach jo ....
Počkaj s tým kúpaním ešte týždeň radšej, veď si už vlastne na konci 6-nedelia 🙂 ja Ta chápem, že Ťa to láka, syna som rodila v júli a už som odpočítavala kedy mi skončí 6- nedelie aby som sa mohla mágať vo vode... 🙂
ja som si asi po 5-tich týždňoch od pôrodu dopriala vaňu...sama viem, ako sa cítim a nepotrebujem odobrenie od cudzích žien...tak to skús aj ty...veď vieš, ako sa cítiš
@karpina a keď rodila cisárskym, tam sa nič neuzatvara😂
No tak načo sa pýtaš, keď ti tie odpovede vadia a vieš aj tak lepšie? Či chcela si len niekoho potom takto anonymne zj.bať, lebo doma nie je koho?
@banderaska29 dostali sme pozvanie na vikend do super aquaparku tak mňa aj tie tobogany lakaju😂 trosku iny adrenalin ako den straveny na MK.
Nevadi dam si sprchu,pojdem nabuduce😁
@damtiporiti asi je ťažké rozlíšiť dva pojmy. povedať úprimne názor a povedať úprimne, ale slušne názor. Tak snáď si spojís dve a dve
Tak aquapark s 5tyzdnovym deťom a par týždňov po pôrode nie je fakt vôbec dobrý nápad a ten kto pozýval tiež nebol celkom ôk. Ešte tak domáci bazén, ale Aqua s babim a po pôrode tobôž v tomto nič moc korona čase....
kamoska 3 tyzdne po porode otehotnela 😂
@banderaska29 no, evidentne máš iné počty ako ostatní
@damtiporiti evidentne mám najmä zaužívaný iný spôsob komunikácie s ľuďmi.
chcela by som niektoré hrdinky vidieť, či by boli také odvážne v tej arogancií aj naživo, medzi štyrmi očami. Ale odpoveď je už teraz jasná, že drvivá väčšina má na to silu a "gule" len spoza compu a anonymných nickov...
tak ak mas pocit, ze si ok, riskni to, je to na tebe, ale podla toho co pises, vyzera, ze by si to mohla risknut
@maciatkolulu aj ked rodis cisarskym, tak maternica sa cisti "klasickym" sposobom.
@ajka0207 vsa jasne
@maciatkolulu ty si na čom fičíš?
@karpina prečo?
Minuly tyzden bol v telerane nejaky odbornik a on dokonca hovoril,ze tehotne zeny maju telo tak nastavene,aby nechytili infekcie tam dolu. A pritom sa vsade hovori,ze tehotna sa nema kupat prave kvoli infekciam.
ono sa nemôže 6 týždňov vaňa? 😲
@maciatkolulu napísala si mi o cisárskom, ktorý mal byt urobený cez jeden steh? Prečítaj si čo si mi napísala.
Ono nejde ani tak o stehy, skôr ide o to že pôrodné cesty ešte nemusia byť riadne uzatvorené, čiže vstupná brána pre infekcie... 6 týždňov sa dávajú pôrodné cesty do pôvodného stavu. Asi by som neriskovala.