Som v nemocnici a po kuriérovi chcem poslať prekvapenie pre priateľa

6. júl 2021

Pekný deň prajem. Ja potrebujem poradiť. Ide o to, že už 3 týždne v nedeľu bude mesiac čo ležím v nemocnici. A chcela by som priateľa niečím potešiť v štýle že mu kuriér donesie balík ktorý samozrejme vopred vyplatím. Chcela by som niečo čím mu prejavím vďaku za to že stojí pri mne a snaží sa chodiť za mnou keď sa len dá, aj keď som skoro 100km od neho a on je automechanik čiže roboty má nad hlavu. Chcela by som niečo čím zároveň vyjadrím aj lásku. Neviem možno je to prehnane ale myslím si že si to zaslúži ale netuším čo by to malo byť 😔

h2
6. júl 2021

Ja by som to nerobila, máš teraz iné starosti. Keď sa dáš do poriadku, môžete ísť niekam na romantický víkend. On za Tebou určite chodí rád a z lásky, nečaká za to vecné dary.

srferreira
6. júl 2021

Pockaj dokedy sa vyliecis a vezmi ho na nejaky vylet. Spolocne zazitky su na nezaplatenie 😊 viem, ze si mu velmi vdacna ale on to nerobi aby ocakaval od teba nieco. Robi to preto, ze ta lubi.

lesana25
6. júl 2021

Hlavne ked ty netusis co by to malo byt, preco myslis ze ostatne ktore toho cloveka vobec nepoznaju, to budu vediet lepsie.

nafka0483
6. júl 2021

Ked si rozhodnuta mu nieco poslat, tak ty musis vediet co by to malo byt. Co z toho ze mu posles basu piva, ked ho nepije? Alebo ze mu posles plysaka, ked je to pre neho infantilne? Ty musis vediet ci by ho nieco take potesilo a co by to presne malo byt.

mima1
6. júl 2021

Ved na nete si vyber co chces. Zaplatis a dodaciu adresu das jeho.

h2
6. júl 2021

@mima1 Ona vie, ako to má urobiť. Len nevie, čo by to malo byť.

autor
6. júl 2021

@h2
@srferreira
Ďakujem baby za pekné odpovede 🙂možno to tak aj bude lepšie.😇

mima1
6. júl 2021

A nestacia napr dobre pralinky?

oli18
6. júl 2021

A nemal by on poslat tebe napr. Kyticu, alebo bombonieru, ze trpis v nemocnici?

nafka0483
6. júl 2021

@oli18 Bomboniera obsahuje bomby? Alebo bonbonieru, ktora obsahuje bonbony? 🙂 🙂

oli18
6. júl 2021

@nafka0483 preklep, diky🙄

nafka0483
6. júl 2021

@oli18 bolo to mile :D

oblecenie99
6. júl 2021

Ja by som sa sústredila na to, aby som si oddýchla a vyliečila sa 🙂 neboj sa, on aj bez tej pozornosti cez kuriéra vie, že na neho myslíš a máš ho rada

ziarifka
6. júl 2021

Raz som bola 6 týždňov v zahraničí a poprosila som kamarátku, aby môjmu priateľovi (teraz už manželovi 🙂 ) priniesla do práce vianočku. Pre nás to bol symbol objatia. Manžel volal objimanie vianočkovanie. Takže som mu poslala objatie na diaľku.

Skús nejakú takú drobnosť, čo je špeciálna len pre vás. Manžel vravel, že mu vtedy ukápla slzička 🙂

autor
6. júl 2021

@ziarifka to je krásne 😍

ziarifka
6. júl 2021

Keď teraz v tej horúčave pracuje v dielni alebo vonku s autami, tak kľudne mu objednaj cez Tesco nanuky. To by mu mohlo poslúžiť 🙂