Som v karanténe a nemôžem ísť na poštu

14. mar 2021

Ahojte chcela by som sa opýtať som v karanténe takze jednoznačne nemôžem nikam.ísť, chcela by som sa spýtať na pošte mám dobierku ako si ju preberiem môže my poštárka doniesť ? Mala by to byť jej povinnosť? Neviem co mam robiť ako si vyzdvihnúť tu dobierku za každú radu ďakujem

veronikaszabova
14. mar 2021

""Mala by to byť jej povinnosť?"" Jasne, povinnost doniest dobierku osobe, co je v karantene 🤦‍♀️

1. Zavolaj na postu, vysvetli situaciu a pre dobierku posli susedu, rodinu, atď.... Odovzdaju ti ju po karantene.
2. Alebo si predlz dobu na prebratie a preberies po karantene.
3. Nechas dobierku odoslat spat a preplatis naklady na postovne odosielatelovi.

jancejance
14. mar 2021

Pošli pre to niekoho iného - naprikladk toho, kto ti nakupuje alebo si daj predĺžiť lehotu zásielky

11mirka22
14. mar 2021

Požiadať poštu o predĺženie odbernej lehoty, určite ti vyhoveju.... Dorucovatelka predsa nemôže prísť s tebou do kontaktu.

autor
14. mar 2021

Zajtra skúsim zavolať na poštu,a ďakujem vám

ibrunova
14. mar 2021

A ak je to balík, a pošta balíky nedoručuje, ako napríklad naša, tak ti ju nedonesie nikto, ani keď nie je covid

struhanka
14. mar 2021

Tu si nájdite svoju zásielku: https://www.posta.sk/m#tnt Následne zvoľte možnosť predĺžiť lehotu odberu. Táto služba je spoplatnená asi 0.50 E.

hettinka
14. mar 2021

Dobierku môžeš prebrať po dobu 18 dni, karanténa je 14. Prevezmes potom. Alebo volaj na postu. Pripadne nech ju preberie niekto iný z rodiny, alebo kamoska.

kattky
14. mar 2021

Ak ju tak velmi chces, tak niekojo znameho posli. Odovzda ti ju pred dvere hoc a mu zasles za nu peniaze hoci na ucet.

nika82
14. mar 2021

@hettinka 14 +5 , sestra bola tiez v karantene

sweet20
14. mar 2021

ja by som dala niekomu prebrat, polozi ti pred dvere balik. ani sa nemusite stretnut

luciannka83
14. mar 2021

Ved dobierku ti moze vybrat ktokolvek, ked to vyplati.

lubmar
14. mar 2021

No baby neviem, u nas na poste vydaju dobierku len tej osobe na OP , maximalne moze vyzdvihnut len manzel/manzelka byvajuci na rovnakej adrese, nikto iny. Ani keby mal jej OP. Mozno na dedinach je to inak, ale u nas v meste nevydaju nikomu inemu😕