ahojte mám 33 a jedno skoro trojrocne dieťa, triedim šatník a neviem či to je už pre mňa tie croptopy áno nie názory uprimne ďakujem 🙂 foto nižšie
Crop top je ok ale tieto za mna urcite nie😬
croptopy ano, ale nie s tym, co mas na foto. skor nejake sirsie nohavice a sukne s vyssim pasom, kde ti aspon pupok nebude trcat. takto mi to pride vhodne akurat pre teenagerov
@linki90 crop topy by mali byt "zakazane" aj pre pubertiacky pokial na to nemaju postavu. Zabite ma, ale tato body positivity nasilu ma vytaca. Ja som celkovo stihla, ale mam spodne brucho a crop top by som si nedala nikdy. Naco upozornovat na nedostatky.
Ale k veci - podla mna pokojne nos, postavu na nich mas 🙂
Haha, ja budem mat 36 a priznam sa, ze vlastnim par, ale nosim to k sukni do pasu 😁😁😁. Vyzeras super 🙂. Podla postavy kludne ako 20tnička 🙂. Rob ako sa citis hlavne 🙂. Pre seba a podla seba 😉.
Ja by som to nosila na tvojom mieste, mam rovnaky vek a ved sme este mlade! 🙂 plus ty vyzeras velmi mladistvo
Aj ja ich v pohode nosim a mám 34 rokov.Mám štíhlu postavu tak prečo nie.Aj ty máš normálnu,dobru postavu kludne ich nos pokial ti to kilá a vek zatial dovolia 😀 a tuto ti budu pisať hlavne take a presviedčať ťa že nie,ktoré si to vzhladom k postave nemôžu obliecť ale chceli by.Ale napriklad taký kde je vidno pol brucho ako janošik by som si ja osobne už neobliekla.Ale tie na foto máš ok 🙂
Chces byt dievcatko alebo zena? ;D
Podla mna kludne. Ale dala by som si k nim dlhu suknu s vysokym pasom. Skus pozriet nejake inspiracie na Pintereste 🙂
@omama40 v živote by ma nenapadlo riadiť sa nejakými názormi cudzích žien na koňovi.Teda čo sa oblečenia týka.Ked sa v tom niekto zle citi to je zas o inom.Ja budem radšej vyzerať dievčenskejšie ako nejaká staršia ochechula😀 ale je pravda že ja som nerodila takže nemám pocity že už som mama a toto si neoblečiem lebo sa už nepatri🙂 no ja kašlem nejaké navrharky aj Mirku Dobiš ja idem po svojom😀
Ja mám 35 rokov a v lete si občas dám crop top, ale len ku kratasom s vyšším pásom, takže z brucha mi vidno minimum.
Osobne si myslím, že nie vek, ale postava je rozhodujúca 🙃
Kľudne nech si to dá 40nička, ktorá má štíhle a pevné brucho a naopak plnoštíhla pubertiačka by to nosiť nemala🤔 Ale to je len môj názor, nech si každý nosí čo chce 😎
Ja mam viac a minulý rok som začala nosiť. Tento rok neviem ci postava dovolí. Ale mne sa to paci aj na plnsich babach
ja nosim, ale len ku kratasom, sukni, ktore su vyssie ako pupok 🙂
Po 30 je to uz na zvazenie. Ja som uz nenosila a to som stihlucka. Ty mas na to aspon postavu, ale co clovek niekedy vidi chodit po meste-neviem ci sa smiat, ci plakat, ked si to oblecie tucna zena. Mnohe nemaju sudnost.
Este si to chvilu mozes dovolit, neskor je to uz trapne, az smiesne na babach napr po 40-tke.
@linki90 tak v prvom rade záleží ako sa ty cítiš, aj keby si mala na sebe vrece 😄ale nie vážne, tiež mam 33 a ja by som to nenosila, nemám síce ani takú super postavu ako ty ale mne sa to nepáči takže by som to nenosila a tiež pri 3detoch už si myslím ze sa mi to ani nehodi 😄ale, to ci to ma niekto druhý oblečené je mi to jedno. Takže hlavne rob tak ako to citis
@linki90 podľa mňa nosiť áno, ale tak na doma, na zahradu, na dovolenke🙂
Ahoj.urcite nie🙂postavu mas peknu.