Ahojte žienky. Nechcem nikoho otravovať mojim životom však ako sa vraví ako si zariadis tak máš. Ale nemám sa komu vyrozprávať tak aspoň tu skúsim. Ide o to že z mojim priateľom sme pomerne krátku dobu. No nechcem písať žiaľ, pretože pre mňa je to zázrak sa mi podarilo otehotnieť. No ako zistil že som tehotná začal sa meniť nemyslím nijako prudko ale pomaličky. Prestal mi venovať pozornosť, začal si viac všímať svojich kamarátov a somnou prestal tráviť svoj voľný čas. Aj keď mu niečo poviem tak jeho proti argument je ze to si len ja myslím. Myslí si ze keď sa ku mne príde vyspať po nočnej tak to stačí. Predtým sa na moju osobu nevyjadril vulgárne ale začalo sa aj to diať. V skratke mi chýba ten chlap do ktorého som sa zamilovala a ktorý bol voči mne pozorný 🙄 Možno to len preháňam a doliehaju na mňa hormoni
Mozno ma pocit,ze si ho oklamala. Asi dieta nechcel a este po kratkej znamosti. Kto by bol nadseny? Nepoznate sa dobre,takze je to mozno jeho prava tvar. Dieta sa ma planovat z lasky.
@verunka16 nezávidím ti tuto situáciu.. Mas to ťažké.. Priateľa isto lubis ale nadávať ti nemá právo. A este ak čakáš jeho babo co bude potom ak sa narodí.. Ak nechcel deti mal dávať bacha pako. A ne.. Teraz ta urážať a chovať sa jak debil.
Asi má z toho šok
Ja som mala nezhody s partnerom tiež na začiatku tehotenstva, lebo som si dieťa "vynútila", varovala som ho vtedy, že ak sa nezmení jeho správanie k lepšiemu, tak sa zariadim, on si postupne zvykol na myslienku, že bude otec a teraz je najšťastnejší z malého....ale nadavky medzi nami nikdy nepadli...
@stanulienkat neoklama určite nie ešte som sa ho pýtala ze či si je na 100% istý či to takto chce a ak nie nech mi to povie kým sa stým dalo niečo robiť
@verunka16 tak potom mas super priatela ked hned by si niekoho nasiel a este si si tym aj plne vedoma a ocividne ti to ani nevadi 👏
🙈🤦♀️
@alchemilkazltozelena Áno som si toho vedomá že by si niekoho našiel. Pretože ako väčšina chlapou by zrejme nezalahal. Vieš ak sa človek z niekym niekedy rozide nezabráni mu nájsť si niekoho druhého. A prepáč je od teba nepekne myslieť si ze mi to nevadí nevieš s čím každý deň žijem čo je vo mne 🙂 Tak prosím odpustí si to tvoje ironické pripomenutie. O to vážne nestojím.
@verunka16 tak asi ti to nevadi ked s nim chces dalej byt 🤷♀️
Sama si napísala že ste spolu krátko. Pravdepodobne ho iba nepoznáš a teraz sa začal prejavovať v reálnom svetle. Ak si ťa nevšíma teraz tak kedy potom?
@alchemilkazltozelena asi by mi vadilo ak by si krátko po našom rozchode hneď niekoho našiel ale aj keby som sa o zem hodila tak by mi to nepomohla aby ostal sám. To už by bolo len na jeho uvazeny
Ste spolu krátko. Mal by byť teda z teba ešte paf. On zjavne nie je. Toto sa ťažko zlepší. Sama očakávaš, že to bude len horšie. Neviem, čo na ňom vidíš, ale ak si takto predstavuješ svojho životného partnera, nech sa páči. Tým, že nevieš bez neho existovať a bojíš sa, aby si nenašiel ďalšiu, si ho k sebe ale neuviažeš... a nezačne ťa mať preto ani radšej.
@verunka16 tehotenstvo je náročné pre vzťah a narodenie dieťaťa ešte ťažšie, my napriek tomu, že to medzi nami bolo lepšie ako vo vašom prípade, sme sa ako väčšina párov kvôli povinnostiam okolo dieťaťa odcudzili, takže si seba užite kým sa krpec nenarodí, lebo potom celý svet sa bude točí okolo neho. Ja osobne som počas tehotenstva aj po ňom urazlivejsia kvôli hormónom a únave...
@verunka16 moze to byt prave tym ze sa poznate uz dlhsie a aj ked par tvorite len kratko, berie ta ako samozrejmost 🙄 viem z vlastnej skusenosti ze niektori chlapi nevedia prejavovat lasku ako by sme my, zeny, chceli a potrebovali..... Ale je smutne ze padaju uz aj nadavky.....v tom pripade je to slaboch, ktory si potrebuje nieco dokazovat. Kiez by ho to dietatko vedelo zmenit a priputat naspat k tebe......no neviem ci by som sa na to spoliehala
Možno ozaj prehanas a hormony funguju. Ta doba zalubenosti trva tak rok.. asi to uz unho vyprchalo. A ty si Mozno moc chces vynutit pozornost len to chlapi nemaju radi. Dalej ten do ktoreho si sa zalubila bola len iluzia ludia sa na zaciatku viac snazia zaposobit pozitivne. Ochladnutiw moze byt realne kedze teho bolo neplanovanè. Nie kazdy chlap ti bude mojkat brusko a rozpravat do pupka. Niektori to proste nevedia tak preživat. Je to pre nich abstraktne. Az ked sa dieta narodi sa zamiluju. A dalsi level su taki co si ani to babo moc nevsimaju az ked je dieta vacsie vypiplame samostatne komunikativne .. nadavky do vztahu nepatria. Snaz sa byt v klude zameraj sa na ine veci ako len nanho. Nepros o lasku trochu ochladni aj ty. Ked sa babo narodi Po par mesiacoch sa to vykristalizuje. Bud sa zapojii do starostlivosfi o dieta a bude vam to klapat alebo bude este viac absentovar a rozpadne sa vam vztah .
@verunka16 prečo si myslíš ze by si nedokázala bez neho žiť? 🧐
Sory,ale prečítala som si pár tvojich odpovedí a určite si ešte nastrocna...A ak náhodou nie,tak absolútne nerozumiem, čo to tu splietas 🤦🤦🤷
Ja by som ho tak kopla do riti, že by mi osral pätu..Chuj chumajovsky....
@verunka16 ja len napisem svoju skusenost pre porovnanie, aby si vedela, ako by sa mal zachovat spravny chlap v takejto situacii. Ja som poznala svojho priatela 5 mesiacov, z toho sme spolu chodili asi 2 mesiace a otehotnela som. Bol v soku! Bola som jeho prva frajerka. Sice sme mali uz svoj vek na deti, on si zil este taky post-vysokoskolsky zivot, byval s kamosom, bajk, kavicky, pivka, party.. ked sme spolu spravili test, prvu noc nespal vobec, vela sme sa ale o tom rozpravali a dohodli sme sa, ze babo chceme, ze to skusime, aj ked sa vobec nepozname. On mi povedal, ze ma lubi, ja jeho v tom case nie, ale akceptoval to. Je to uzasny chlap, takze mi netrvalo dlho zalubit sa. Cele tehotenstvo ma podporoval, pomahal mi, nikdy mi nic skarede nepovedal, aj ked som mala neskutocne nalady, bola som hnusna, neprijemna.. nas syn ma uz skoro 1,5 roka a sme stastna, spokojna rodinka. Muz je velmi zodpovedny, milujuci, starostlivy, rodina na prvom mieste. Som velmi stastna, ze som sa vtedy rozhodla tak, ako som sa rozhodla. Ale ja som z neho citila, ze ma dobru povahu a ze bude skvely partner aj otec. Ak to ty tak necitis, asi mas dovod. Zbytocne sa netrap.. drzim palce v rozhodovani.😊
Máj hrdosť. Keď na teba vulgárne nadáva pošli ho do kelu. Je to priateľ nie manžel. Užívaj si dieťatko aj keď si to možno nechcela takto ..