Som slobodna mamina a uz dost dlhy cas som sama - bez partnera. Chyba mi niekto po boku, kto by mal rad mna aj drobca. Natahujeme sa sudne o drobca a chce to riadnu davku trpezlivosti, ked clovek musi bojovat proti niekomu, s kym sa pre nezhody rozisiel a teraz mu nevie prist ani len na meno. Uz su to 3 roky, muzi v okoli aj su, ale mam v sebe akysi blok, mozno pokial sa nevyriesi sudny spor o drobca - neviem. S niekym po boku by to mozno islo lahsie, inak by som to prezivala a viac si uzivala zivot a drobca, ale akosi sa neviem pohnut. Tazko opisat tie pocity, pouzit spravne slova......ste niekto v podobnej situacii alebo ste boli?
len ako prekonat obavy z niecoho noveho, ked ma clovek za sebou istu skusenost a "prenasledovanie" stale trva ☹
@pupik248 ahoj,
ja sice vydata som, 3roky, ale z toho viac ako dva zijeme oddelene. obcas je lepsie obdobie ze si zavolame, ze posle penaize na maleho, ze sa aj stretneme, ale to je len tu a tam.......navyse zije v inom state. sama som rozmyslala ci uz nie je cas zacat si s niekym novym, ale popravde vobec sa mi do toho nechce. ty mas sudne prietahy a ja zasa komplikovanu situaciu do ktorej nechcem nikoho tahat, nikomu ju vysvetlovat, cele je to tazke a komplikovane.
mam 24 a kedysi bolo randenie normalka. nepaci sa mi? nevadi! nepacim sa ja jemu? no, co uz, budem sa pacit tomu dalsiemu. ale teraz je to o tom ci sa mu budem pacit aj napriek tomu ze som matka a ci sa mu bude pacit moj maly. vlastny otec sa o neho start nechce, tak bude sa chciet starat cudzi??????
je to ovela zodpovednejsie a tazsie niekoho si najst. a vobec na to nemam silu, energiu, neviem kde by som takeho chlapa mala hladat.
je mi samej smutno. maly je uzasny, ale niektore veci ( nehovorim o sexe) mi proste nevynahradi! a to nehovorim ze je unavne byt sama na maleho. teraz sa sama pred sebou obhajujem tym, ze ked to ma prist,tak o pride aj bez toho aby som aktivne hladala.
a tym ze sa obhajujem, nejde len o to ze ja by som niekoho prijala vedla seb ale aj maly niekoho potrebuje, otca!
tvoj drobec ma kolko rokov?
@borocka aj mne je samej smutno a ako pises, je to teraz uz ovela zodpovednejsie - najst si niekoho. v prvom rade pozeram na to, ako sa dotycny, hoci len kamarat, sprava k mojej zabke a ako ona reaguje na neho, to je pre mna najdolezitejsie....niekedy rozmyslam tak, ze aj napriek sudnym tahaniciam, ktore raz skoncia, ale to neznamena, ze skoncia aj problemy s druhou stranou, ktora je az prilis iniciativna, ze by som to aj vsetko lahsie znasala, keby som mala niekoho po boku. hm, aj ja sa obhajujem tym, ze co ma prist, to pride, ale zase nie som az tak stara, aj ked mam po 30tke, aby som mala ostat sama. zabka ma 2r a vlastne od zistenia, ze som teho, som aj sama - na vlastny podnet
Ahoj, veď nie si sama - máš drobca 🙂 Niekedy je ťažšie mať niekoho pri sebe, ale vidieť, že on je úplne inde.. Ale sama píšeš - majú o teba záujem. Veď netreba sa hneď viazať, aj tak to chce čas všetko, kým sa to rozvinie v niečo pekné.. Aj keď je to teraz ťažké, skús prekonať obavy, možno týmto prídeš o niekoho, kto bude za to stáť viac ako ex.. držím palce 🙂