Ahojte, som proti noseniu rúšok, ale dnes ma v obchode upozornila predavačka, nech si ho dám, že tých 10 minút ma nezabije. Ako mrzí ma, že tie to musia mať na hube celý deň, ale určite ho nebudem nosiť. Kontrolu som aj tak ešte nikde nestretla. Je tu ešte nejaká maminka, ktorá si to nedáva na ústa?
ano ma pravdu, tych 10 minut ta to naozaj nezabije
Ani ja nie som nadšená z nosenia, a nosím ho len tam kde je to nevyhnutné obchod, pošta, úrad ale tých 10-15min ma ozaj nezabije... Viac mi lezie na nervy ak niekto upozorňuje na správne nosenie masky ale sám ju nema
Možno by si si to rúško mohla dať nie na ústa,ale do nich,aby si nevypúšťala takéto perly. Uvedomuješ si,že predavačky prídu do kontaktu s hromadou ľudí a sú ohrozené nielen oni,ale aj ich rodiny?
@mandarinka555 Nie som chorá...
@sense Na druhej strane, tí ľudia ich majú a tak prečo ja by som to musela mať
Ako vieš? Chodíš každý deň na testy?
@dusankomoj Nemyslím si, že som napísala niečo zlé...
@martinka13 Nie som povinná na testy chodiť a nie som povinná nosiť rúško a zákon to nie je
Su to nariadenia a mas ich dodrziavat. Myslis, ze ja chcem platit dane? Nechcem, musim....
@ofzuza Ale nie je to zákon!!
Dalsia nulitna 🤦
Mas na to vyhlasku.
oni ich musia mat pretože by zamestanavatel dostal od štatu pokutu
a ona ta musela upozornit lebo ked pride kontrola ona za teba dostane pokutu
ak nechceš prijat podmienky chod to riešit s poslancom alebo mikasom alebo tam kde to má dosah
vršíš sa na nespravnej osobe predavačke, ona si to nevymyslela ani za to nemôže a už tobôž nik nemôže za to čo to vyviedli činania a ušlo im to z labaku
tak teraz naložme predavačke pecka
zákon je upraveny tak že to ruško máš mat , napisali a pridali vyhlašky že máš ho mat nie je klasické obdobie ale stále pandemia nie sice nudzovy stav ale pohotovstny stav
skôr než začneš vytahovat zakony si ich naštuduj
NIKTO tu nechce tie vechte na nose
nie si nič povinná tak potom lekár nie je povinny ta ošetrit, štát nie je povinny mhd ti poskytnut, štát nie je povinny škôlku ti zabepečit alebo školu
odstahuj sa na svoj ostrov ale daj si pozor v koho vodach je lebo aj tam platia určite zakony
Dúfam,že pri ďalšej vlne budeš mať kde nakúpiť, pani sebecká🤮
@sara07 jasne, ze je doktor povinny ju osetrit, lebo ona ma len PRAVA a ostatni len POVINNOSTI..ako aj vsetci dalsi, co si nevidia dalej od nosa a ohanaju sa ustavou
@babovka2321 áno, presne, ako mnohé dnešné deti, bohužiaľ.... :( asi bude jedným z nich...
Nenos rusko a nechod do obchodu, nechod medzi ludi a vsetko je v poriadku. Alebo si odmietaci rusok kupte vlastne obchody a tam sa prechadzajte bez rusok. Niekde bolo video, kde mladik vosiel bez ruska do autobusu a ostatni cestujuci ho doslova vykopali z busu. Tvoje pravo roznasat nakazu nie je nad pravom ostatnych si chranit zivot.
Takto sa to nerobi do psej matere!!! Mala si natocit video ako chodis po obchode bez ruska a vykladat im tam tvoje nedotknutelne prava! Mozno by si to dotiahla az na Ovciansky Tribunal, Karen 😂🍿
inak to je super, ze si proti tomu, akurat ze si to nemusela ako anonym, ci s tym mas problem? a ano mala pravdu, tych 10 minut ta urcite nezabije.... a ked nechces nosit, lebo na to nie je zakon, sed doma na riti.
sed doma a nikoho neotravuj naco chodis na miesta kde treba rusko?
Ja nenosim som proti tomu a co 100 ludi 100 chuti a pustite sa do mna ... 🤣🤣🤣
Uprimne ja cloveka, ktory po roku a pol nevie ako nosit ci nenosi rusko, kde sa ma, si o nom pomyslim, ze ci je mimo realitu za tolky cas ci de…bil…🤦🏼♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@petus998 nie je potrebné sa do teba "púšťať". ty si sa odprezentovala sama 🙂
nie ani ja nenosim,dam si ho pokiaľ ma upozornia,....včera v šiestich obchodoch,ani v jednom ma neupozornili
To mi je už len hrdinstvo fakt.. 😒 novodobí revolucionári bojujú proti testom a ruskam.. 🤔🙄
Tak ty si proti??? Nehovor....hmhmhmmm
Tak teba to mrzí ? Čo ak si chorá a nakazíš ju ?