Som príliš vysoká 😞

20. mar 2020

Ahoj, v tomto čase sú závažnejšie problémy ako ten môj, ale skúsim to.
Trápi ma, že som vysoká. Nie som zase až moc vysoká, meriam 175 cm, ale pôsobím vyššie. Vôbec nenosím podpätky a necítim sa dobre ani keď mám tenisky s trošku vyššou platformou. Najradšej nosím nízke topánky, aby som nebola vyššia. Hanbím sa za svoju výšku, z rodiny nik vysoký nie je, neviem po kom som. Rásť už viac nebudem, mám 24 rokov.
Ako sa brať a mať sa rada aj so svojou výškou? Mám pocit, že všetci muži chcú len nízke dievčatá a ja som exot. Aj kamošky sú všetky nižšie ako ja.

pribinak
20. mar 2020

Čo? Čakala som že napíšeš že máš 195. Tvojich 175 nie je nič extra, normálna výška. Mimochodom som vyššia od teba, ale komplex z toho nemám

romanovic
20. mar 2020

Moja takmer 15-rocna dcera meria od 12 rokov 190 cm a nosi 44-45 topanky. Este stale sa ti zda, ze si vysoka???😉 Ja mam 175 cm a nikdy som si nepripadala vysoka. Nikdy.

autor
20. mar 2020

@pribinak Vieš, všetci okolo mňa sú nízki, všetky kamošky aj iné ženy čo tak pozerám sú nižšie ako ja. A rodina ma prezýva "žirafa".

evittam
20. mar 2020

Ale pise
@pribinak
Mam 177 nosim aj vysoké podpätky. Nosila som aj 10cm. Žiadne komplexy. Muz ma 176. Neriešime. Nosim co sa mi páči.
Toto si musíš "upratat" v hlave.😉

autor
20. mar 2020

@romanovic Jejda, no to je už dosť, ale... Môže hrať basketbal 🙂

autor
20. mar 2020

@evittam A necítite sa hlúpo, divne? Ja sa snažím byť neviditeľná.

lenkakravcova
20. mar 2020

Muži is väčšinou hľadajú ženy nižšie alebo rovnako vysoké. Ty ale so svojou výškou až taky problém nebudeš mať. 🙂 väčšina mužov je vyšších.
Napr ten môj, ktorý ma 180cm (co je priemerná výška v jeho kolektíve).
A topánky nos aké nosíš rada. Ja tiež neznášam vysoké opätky, a to mam 158cm,.. Bolia ma z nich nohy. Hlavne je aby si sa cítila dobre 🙂

autor
20. mar 2020

@lenkakravcova Ja by som ich nosila rada, ale hanbila by som sa, bola by som ako obor.

janickacrazy
20. mar 2020

no ja som zase vždy chcela byť vyššia, to máš tak, každý vačšinou chce to, čo nemá, mám kamošku, ktorá má 185 cm a tiež sa vždy sťažovala, že si nenájde frajera, ale našla, ty zase až taká vysoká nie si, skor asi potrebuješ zdvihnúť sebavedomie

lenkakravcova
20. mar 2020

Nemáš sa za co hanbiť. 🙂 urob z toho svoju prednosť.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
20. mar 2020

Prosím tá, koľko máš rokov?

autor
20. mar 2020

@miriam11 Nie, tučná nie som, som štíhla. Možno je to aj tým, že mi vždy dávali najavo, že som moc vysoká, hlavne babky, tety, sesternice, akoby to bolo niečo, za čo sa mám hanbiť.

romanovic
20. mar 2020

Basketbal hrat bohuzial nemoze (ma dg nezlucitelnu s akymkolvek sportom okrem rekreacneho plavania a chodze), ale inak je fakt pekna, aj ked ona si to v tomto veku nemysli (primarne nie kvoli vyske, ale tak celkovo). Mam 184 cm kamosku, cely zivot nosi tak 10 cm opatky a este aj dohora vycesane vlasy. Je svojim sposobom taka krasna - aj povahovo - ze vojde do miestnosti a vsetci zamieria k nej. NIkdy nemala komplexy a to ju poznam 30 rokov.

autor
20. mar 2020

@pribinak Mám 24.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evittam
20. mar 2020

Nie. Nemam preco. Som so sebou spokojná.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dopolbokaodrata
20. mar 2020

To čo je, že pôsobím vyššie? Jasne, na niekoho kto má 150 budeš pôsobiť vyššie, ale na toho, kto má dva metre určite nie.

autor
20. mar 2020

@miriam11 Možno to bude aj nízkym sebavedomím, stále čítam na nete také motivačné články, chvíľu sa cítim dobre, mám sa rada a potom sa zase všetko vráti do starých koľají. Nemám rada svoju výšku, svoj hlas....a veľa ďaľších vecí.

bmuller
20. mar 2020

Prosim ta, tvoja rodina ma hlupy komplex... zrejme by aj radi boli vyssi, ale neda sa 😀 Ved sama uznaj, ked len tak ides po meste, urcite nevytrcas z davu ani nic podobne. Na rodinu kasli, mas uplne v pohode vysku a kopa (vacsina) chlapov je dostatocne vysoka k tvojej vyske 😉

autor
20. mar 2020

@romanovic To mi je ľúto 😞 Obdivujem vysoké ženy v podpätkoch, to by som nedala, ale asi to všetko bude ozaj len v hlave.

autor
20. mar 2020

@dopolbokaodrata Tak tipujú mi okolo 180cm

leuchtturm
20. mar 2020

typicky priklad stadovitosti, snazis sa co najviac napasovat sa priemeru. Ja mam 177 cm a velmi Rada nosim opatky. 7-9 cm. Ze je vacsina zien odo mna nizsia, neriesim.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaond19
20. mar 2020

mam 182cm a je to super 🙂 sice samozrejme tazsie sa hladaju napr dlhe dzinsy,saty, ale nechcela by som mat menej

autor
20. mar 2020

@miriam11 Aj rodinou, aj okolím... Aj jeden muž do mnou nič nechcel mať lebo som pre neho vysoká, tak radšej pozval na rande kamošku, tá mi to povedala. Ale to je detinské, ja by som ho aj tak nechcela, už sa na tom len smejem , len chcem povedať, že stále sa mi dejú také veci, akoby mi svet dával najavo , že som divná, vysoká, že sa musím skrývať

jana_eyre_2
20. mar 2020

Ja mám 163cm a vlastne podobne nízku ženu uz ani nepoznám - všetky kamaratky mám 175+, vacsina má viac ako 180.. 170cm je priemerná výška.. nerozumiem koľko by si chcela mať?

autor
20. mar 2020

@jana_eyre_2 Ja by som brala max 170