Zdravím tak mamičky ako aj oteckov, ktorí sem prispievajú. Neprehľadal som síce celú stránku, ale nikde som nenašiel aspoň malú sekciu, ktorá by bola venovaná otcovstvu a jeho aspektom. Som si vedomý, že koník, je hlavne o mamičkách a ich tehotenstve, ale aj my muži prežívame príchod dieťatka do rodiny. Verím, že sa tu nájdu aj oteckovia, ktorí kvôli rôznym životným situáciám zostali na výchovu detí sami. Čo myslíte mala by význam skecia venovaná otcom, alebo je to len zbytočné mrhanie zdrojmi? Čo by sa v nej malo prejednávať? Je to len môj súkromný prieskum, možno zaujme aj adminov 🙂
@vitazoslav Podla mna je to skvely napad, predsalen to muzi urcite vnimaju inak, ked zrazu pride male babätko. Muzi sa musia vyrovnat s nevyspatov a hormonami zmenenou zenou a malym stvorenim, ktore celej rodine kradne spanok. Urcite by ste mali co preberat 🙂
kludne si mozes vo fotoblogoch zalozit aj skupinu venovanu oteckom...staci ak najdes este dvoch a sup na to 🙂 moze byt kludne aj sukromna a mozu sa tam pridavat len tatinkovia a vylievat si tam zlost na nas mamickach 🙂 smelo dotoho 🙂
@vitazoslav vacsina chlapov co poznam si mysli ze MK je sekta kde si zeny riesia svoje komplexy a zbytocne preberaju sukromnosti s ludmi ktorych nepoznaju 😀 cest vynimkam ale vacsina chlapov ma alergiu na slovne spojenie "modry konik" vratane toho mojho 😀 😀 😀 ale odpoved na Tvoju otazku: urcite by to bolo fajn za predpokladu ze vas chlapov je tu tolko ze si budete moct pokecat 😉
Určite by to bolo skvelé! 😉
tak to asi nebol až taký dobrý nápad. Babenky sa ozvali a chlap žiaden. Tak nič, budem chodiť na diskusie k babám... ☹
@88summer88 😀
@vitazoslav Ahoj...urcite by sa tu taka zisla, nielen kvôli vam otcom, ale aj kvôli nam, matkam, aby sme vas vedeli lepsie pochopit niekedy...