Som nespokojná s vizážou

sosanna88
8. dec 2014

zienky, chcem sa poradit s tymi ktore maju podobny ,,problem,,
mam cierne vlasy ale som dost bleda, nemam ani vyrazne obocie, mihalnice....ked sa namalujem, vyzeram pekne-nie som namyslena ale skratka fakt je to rozdiel a to sa nemalujem ako velkonocne vajce. ale skratka musim si trosku postrasit obocko, ceruzka na oci a mihalnice ale tmavsie. to nestaci len postrasit spiralou...🙂 na ksicht len puder bo mejkap moc neznesiem..ani ten puder ale kvoli kruhom pod ocami pouzivam korektor a teda ten puder jemny....ale aj tak je to rozdiel. ked sa odmalujem, akoby som odisla..haha. a hned sa ma kazdy pyta ci som chora. no nie, len bleda jak stena.
no malovat sa mi uz hovadsky nechce, zabera to cas a proste ma to maximalne nebavi. tak rozmyslam nad vecami typu: nafarbenie obocia, napustenie mihalnic, umele mihalnice, resp. 3D a podobne...vyskusala to niektora?aku to ma zivostnost, ako to vyzera, oplati sa? alebo mate ine triky ako vyzerat k svetu a pritom venovat tomu max .5minut?-aj zazraky sa deju 🙂

mawka
8. dec 2014

@sosanna88 heh ako ja. tmave vlasy, ale obocie a mihalnice uplne bledohnede. jednoznacne si daj nafarbit obocko, ja uz si voskujem aj farbim sama. mihalnice som si davala farbit, ale nikdy mi to nevydrzalo a kolkokrat ani nechytilo, resp. nemalo to taky efekt.
make up pouzivam prave na vyrovnanie tonu pleti. korektor je uz zataz a samotny puder davat na plet bez make upu nie je zrovna dobre riesenie. umele mihalnice nechcem, lebo to vyzera umelo 😀 proste je to vidiet, ze to nie su prirodzene mihalnice.
a na zaver, ja som sa naucila zit sama so sebou. naucila som sa robit si jemny make up, natural a potom aj vyraznejsi. kto ma lubi, tomu nevadim bleda, komu sa nepaci, nech ide do prec.
najlepsie je neriesit nieco, co nehori 🙂

ivetlo
8. dec 2014

Ahoj. Tak to napustenie obočia a mihalníc je dobrá vec. Zvýrazníš oči a hlavne stále budeš vyzerať upravená. Vydrží to tak 3-4 týždne, potom treba ísť znova, ale pozitívne je na tom to, že šikovná kozmetička ťa má hotovú za 15min. Tie 3D mihalnice nemám skúsenosť. Ale to napustenie doporučujem, aj ja chodím, teraz už netíham ani to ale hneď vyzerám lepšie a aj sa cítim potom lepšie.
🙂

sosanna88
autor
8. dec 2014

@ivetlo co to asi stoji?a ked to je cerstve nie je to moc tmave?

mawka
8. dec 2014

@sosanna88 obocko si davam nie cerne, nie hnede, ale taka tmavsia siva. alebo antracit. nekrici to tak. a mihalnice tiez nekricia, ked si ich das napustit, to neboj 🙂
dnes uz ti kozmeticka vie spravit farbu obocia velmi jemnu. ta antracitova sa hodi pekne. poyptaj sa.

mawka
8. dec 2014

@sosanna88 a cenovo, ja som mavala obocko farbenie s upravou za 5 e komplet. a mihalnice tusim 3 e. ale videla som farbenie obocka aj za 3 eura aj za 10. asi zalezi od salonu.

niki101988
8. dec 2014

@sosanna88 Ja chodím na obočie každé 3 týždne našla som dobrú a aj celkom lacnú kozmetičku, vytrhá a nafarbí a stojí ma to 120CZK ak len trhanie a tvarovanie tak len 50. 3D mihalnice má moja sestra a vyzerajú pekne len závisí od toho akú dĺžku si dáš, chodí tam každý mesiac a platí cca 25E za doplnenie

trish31
8. dec 2014

@sosanna88 3D mihalnice su super vec netreba spiralu,ani ju nemozes pouzivat ale treba odhadnut dobru babu ktora to vie robit a vie odhadnut komu co pristane.Ja som bola spokojna s 3D a po novom roku idem opat.Vydrzi to tak 3 tyzdne potom treba ist na dorabku.

ivetlo
8. dec 2014

@sosanna88 Tak ja som bola na obočko, a u nás v Dubnici nad Váhom stojí 3e a mihalnice tieť tak mám taký dojem. Je to na začiatku tmavšie, ale je to sila zvyku. Ja to mám také najradšej.

eeffka
9. dec 2014

@sosanna88 ja som sice odfarbena blondina ale biela ako krieda, s nádychom do zelena :D
cize aj ja sa malujem lebo "musim". Ja osobne som dospela do stadia ze som namalovana : podklad krem, makeup, korektor/kruhy, tiene, spirala, licka a cele toto mi trva do 7min

su to roky praxe 😀 😀 😀 a 2deti za zadkom, vecerny makeup robim 20min

umele oci, nechty, .... su sice pekne ale stoji to cas a peniaze ( a dost) mam kamosku co ma nalepene vsetko co sa da a mma pocit ze chodi stale nieco doliepat a dofarbovat

456456
9. dec 2014

Mihalnice 3D by som si nedávala, kámoška to mala, vyzerala super, ale časom je vypadli svoje mihalnice a musela čakať pokým jej dorastú. Už nechce o tom ani počuť. Vyzerala ako bábika a potom ako E.T. 😀
Napúšťania mihalníc a farbenie obočia úplne v pohode.
Make-up nepoužívam roky aj keď som bledá, zvýrazňuje vrásky. Ja som veselý typ človeka, tak ich mám hádam od 6.triedy ale za to skoro stále rovnaké 🙂 Špirála a hnedá ceruzka na obočie to je moje.
Usmievaj sa a nikto si na Tebe nič nevšimne, len to že si veselá 🙂