Som neschopná a nemám motiváciu do života

4. aug 2021

Som po škole. Neurobila som ju. Vybrala som si neperspektivny odbor. Medzinárodné vzťahy. Nedokončila som to. Mala som individuálny študijný plán už na strednej. Nešlo mi to. Som škaredá. Mám DMO na celu pravú stranu. Neviem si najst prácu. Jedine , čo ma baví je cestovanie, z toho sa neuživím. Viem iba jazyk anglický na A1 úrovni. Nič viac. Chcela by som sa zabiť . Najradšej. Nemám motiváciu do života. Máte to niekto podobne?

lala123
4. aug 2021

Prosím ta zdôver sa rodičom alebo niekomu blízkemu. Skús sa nakontaktovať na dobrého psychológa určite by ti pomohol minimalne so zdvihnutím sebavedomia. Nemyslím to zle ale naozaj kvalitná terapia dokáže zázraky . Na škole svet nestojí….Si mlada ešte ta čaká veľa pekného v zivote len mu daj sancu

lala123
4. aug 2021

A ešte mi napadlo…každý má v zivote obdobie keď veci okolo sú na pi….ale ako sa hovorí po každom daždi vyjde slnko😉nevzdávaj to a bojuj 💪das to ….

zuzka10175
4. aug 2021

ahoj, často, keď to vyzerá najhoršie, niekde za najbližším rohom je riešenie... možno by som ti vedela pomôcť s prácou... ak chceš, napíš mi IP...

matus7030
4. aug 2021

Ahoj. Ver, že niekedy sa veci zdajú horšie ako sú. Je mi ľúto, že si sa dostala do situácie, keď všetko vidiš čierne. Skús nájsť aspoň jedno pozitívum, nejaký svetlý moment, sprav si radosť. Urob niečo, čo ťa teší. Odporúčam napísať na ipcko.sk. Su tam skvelí ludia, psychológovia, ktorí s tebou pokecajú. Fungujú 24/7 formou chatu. Držim palce!

jana_vaj
5. aug 2021

Nie je každý deň nedeľa, myslím, že by ti pomohlo keby si sa obrátila na niekoho komu dôveruješ.

iffushka
13. aug 2021

Prosím ťa na DMO sa nevyhovaraj