Comu sa mam venovat ked som na plnom id ? Rozmyslam hladam sa. Zamestnat ma nikde nechcu kvoli plnemu id. Tak som doma mam dve deti 4a6 rocne chodia do skolky. Hladam nejaky konicek alebo v com by som sa nasla. Skusala som hackovat strikovat vobec mi to nejde. Co napriklad by som mohla robit ?
To záleží aj od toho pre aký zdrav.problém je plný ID, čo by sa dalo robiť a čo nedalo.
ja by som sa učila jazyky alebo niečo z IT oblasti
aku mas kvalifilaciu co si robila predtym ? aky je typ zdravotneho problemu ? aj pri plnom ID sa da pracovat
Nechapem co pises, ze ta nechce zamestnat s plnym ID. Praveze su tito zamestnanci ziadani kvoli nizsim odvodom. Aj ja mam cely id a pracujem
@kuki13 čo napríklad z IT oblasti? 🙂
Tak napr účtovníctvo môžem robiť aj doma na živnosť a ešte si zarobíš - z koníčkov je super vintage technika - oživenie starých kúskov buď nábytku - alebo rôznych dekorácií
Musis tiez vediet, ci chces (potrebujes) robit nieco hodnotove alebo chces zarabat.
Toto je viac menej zabitie času , keď to niekoho baví vypĺňanie výskumov .
Je toho viac , niekedy mi prídu aj tri výskumy za deň , niekedy jeden za týždeň, ale je to beh na dlhé trate , je to skorej záľuba , pasia ako zdroj príjmu , ale dá sa , zo všetkých stránok mi už prišli peniaze alebo kupóny
https://www.mnforce-panel.sk/registration.php?r...
https://www.narodnypanel.sk/respondent/
Týchto stránok je oveľa viac , ak má niečo z tých overených ešte napadne napíšem , ale tieto mám na 100% odskúšané , napr. z populácie mi príde každé tri mesiace cca 30€ , z iprieskumu mávam kupóny do Alzy , v Narodnypanel mám aktuálne cez 100€ , v Mnforce mám tiež nejaké € , vo väčšine stránok trba vyplniť vstupný dotazník , a dotazníky sa týkajú napríklad reklamy , nákupu potravín , okolo volieb chodilo toho dosť . Ak by ste sa dačo potrebovali objasniť napíšte
Kamoska sa venuje sitiu historickych replik odevov, su nadherne
@dorottka a co by som mala studovat ?
@kuki13 nejdu mi ani jazyky ani informatika
@zuzap33 tak zatial ked som povedala ze poberam id automaticky ze nie
@mamina7070 predtym som bola v administrative skolu mam bakalara marketing strednu obchodnu akademiu
Co tak napr piect kolace, torty? Sice podla mna je trh nasyteny ale mozno v tvojom okoli by si nasla este niche.
Nikto tu ale do tvojej hlavy nevidi a nepozna ta, tak ako mame realne vediet, co by si mohla robit? Co ja viem, coho sa tyka tvoj ID a ake mas obmedzenia? Nepoznam tvoje zaujmy, preferencie, zrucnosti, ani studijne/rozumove ci financne schopnosti. Nic si dokopy o sebe nenapisala a my sa mame trafit? Citaj, zacni nieco nove studovat, to by som robila ja.