Baby, ja uz neviem, ci ja som precitlivena alebo co, ja uz nedavam nervne vybuchy mojho manzela. Na vsetko nadava, frfle. Ako ma aj super dni ale vacsinou vecer ho to chyti, alebo cez vikend. Aj teraz, konecne som si po celom dni sadla, od 6:00 na nohach, mam dve male deti. Vydrhla som kupelku a celu kuchynu a obyvacku, ktore boli doslova ako po vybuchu. A on pride, kukne do chladnicky a zacne nadavat ako treba dve veci vyhodit do kompostu..a ja nervy, vsak potom to spravim, daj mi vydychnut…a on to vzdy obrati proti mne, co som furt nervna a vlastne za vsetko mozem ja. 😫
Tak ako?
Si si ho rozmaznala ... však si sadni, vylož nohy a zapriahni ho do roboty ... nie si slúžka, nie si upratovačka ... v prvom rade si žena a matka.
No ked tak zareagujem, tak povie, ze “vsetko uz budem robit? “ v domacnosti fungujem len ja
No a co? Vsak nech robi vsetko, pan velkomozny. Ale ako si si zariadila, ta mas. Nemala si sama vsetko tahat, mala si si aj ty odpocinut. Uz davno. Teraz si uz zvykol
mne sa osvedčilo byť kľudná a nedať sa vytočiť... milým hláskom poviem pravdaže zlatko, spravím hneď len čo skončím toto tu.... nahodím úsmev od ucha k uchu a myslím si aj tak svoje.
manž. sa ukľudní a je všetko Ok....
@deti95060810 tak toto vobec. Skor panvicou po hlave.
@autorka, no zle ho mas vycviceneho…preco ty dres a on sa kuka? On nema ruky? Toto u mna doma by teda ani neskusal…
no to vela zien tak ma, ja by som bola akoze cozeee? ale nehrotim situaciu…poviem ze budem radsej ticho…potom mu to normalne poviem v zmysle ze sa necgcem hadat ze prepac ale ja som doteraz umyvadlo toto hento suchala…ale neriesila by som to extra mozno je ,,lačny”, z roboty nervozny, chlop…spytala by som sa ho ako bolo v robote atd…a na druhy den iny prosim ta nepomohol vy si mi toto? konkretnu jednu vec ulohu
Skus nevybuchovat, ale pokojnym hlasom mu povedz, ze nestihla som. Ak mas cas, vyhod to prosim ty. Vsetko mam robit ja? Nie, nie vsetko, dnes len toto. Zajtra ti najdeme inu, zaujimavejsiu pracicku. Vybavene
Sak mu povedz, tak to vyhod!
ty makáš, on začne pindať kvôli blbosti a ty automaticky zareaguješ " vsak potom to spravim"? Prečo? Sama sa staviaš do polohy previnilej slúžky, ktorá niečo nestihla urobiť, a pritom je to vaša spoločná domácnosť, spoločná robota... Poviem nefrfli furt, ide mi to na nervy a vyhoď to a viac o tom nechcem počuť ani slovo!
on doma akoze nic nerobi? ved to mal vyhodit sam. u nas to je tiez niekedy tak, proste si nevsimnem, to sa stane kazdemu, ale ak to niekto najde, tak by to mal proste vyhodit a hotovo, bodka. nie je co dalej riesit
Nech si to vyhodí sám, keď má energiu na blbé reči má ju aj na robotu.
No aj ked mu kludne poviem, ze tak nech to vyhodi, ked uz to ma na ociach, tak je nervny, ze vsetko musi robit🙄 a mne uz fakt dochadza trpezlivost.
Aj dnes rano, stol plny omrviniek, sa ho pytam, ze ten bordel tuna? Ze to nie je jeho, pritom on jediny na tom mieste sedava. To na margo toho, ze si za bordel v dome mozem sama🙄 to ma urazilo, lebo fakt makam a mam rada poriadok a upratujem aj po nom, len to on nevidi. Vsak to poznate, v domacnosti je furt dokola co robit.
Podobne. Moj manzel raz prisiel domov a povedal: “uz aj ten sprchovy kut by sme mohli umyt.” A ja mu na to: “a co ti brani? Nech sa paci, tam je handra a cif.” A bolo. 😂 taku naloz co som dostala, ze jak sa to s nim bavim. 😅 ja nechapacka, ze preco teda pouziva plural ked mi oznamju co mam urobit. A ostal urazeny.🤷♀️😂 muzi.
manzel nie je schopny vyhodit nieco do kompostu? nie si precitlivela, len mas, zda sa, blbe nastavenie.. sluzkovske.. manzelka v roli sluzky sa bude tazko citit v pohode..