Som chorobná klamárka

12. sep 2020

Baby mam taky problem prosim neodcudzujte ma hned za to. Ide o to že som chorobna klamarka. Mam par priatelov ktori byvaju daleko takze sme vacsinou v kontakte cez socialne siete - instagram. a stale si vymyslam aky mam uzasny zaneprazdneny zivot.
Priklady: dnes som napisala kamaratke ze som na oslave, v skutocnosti som doma.
Vymyslela som si ze chodim pomahat do detskeho domova ako dobrovolnicka aby si mysleli ake mam dobre srdce.
Ked chcem aby ma lutovali, vymyslim si ze sa mi nieco stalo, naposledy to bol otras mozgu a zlomena noha.
Uz Nemozem takto fungovat ale v skutocnosti mam tak nezaujimavy zivot ze keby vedia tak sa somnou ani nebavia

len_nig
12. sep 2020

Zlý človek nemusíš byť, ale to čo robíš, je úplne zbytočné, skús s tým prestať. Raz sa ti môže stať, že klamstvo odhalia a to bude vyzerať horšie ako to, že máš nudný život...

zuzanka.zuzu
12. sep 2020

prikrášľujú asi všetci... vekom budeš prekvapená, aký "nudný" život majú tí "cool". a vieš čo ešte? pre mňa je ten pokojný normálny život najkrajší 🙂 tak ti jeden deň nepribudne žiadny status. a čo sa stane? nič. nájdi si nejaký koníček a tam spoznáš reálnych ľudí

marca12
12. sep 2020

Myslim,ze oni to vedia,ze si klamarka. Mam znamu,co takto klamala a vedela som,ze klame,ale aj keby som ju konfrontovala,tak bude klamat dalej. To ste take typy ludi

nenne27
12. sep 2020

Zrus instagram a zi normalne dalej😊

0silvia0
12. sep 2020

smer psycholog, nie si zla, ale to, co robis je zle😲
Nikto nema rad klamarov a klamat je hlupe. Radsej 100x nudny zivot ako pisat bludy a oblbovat inych.

77daniela77
12. sep 2020

......tak chod pomahat do deckeho domova naozaj....

andreatytler
12. sep 2020

@marca12 Suhlasim ze vacsina ludi vie ze autorka klame.

Autorka...nemyslim ze si zly clovek lebo neklames preto aby si urobila inym ludom zle....len si vymyslas veci a prikraslujes ale ono je to dobre vidiet a vacsina ludi co ta pozna vie kedy nehovoris pravdu. Nikto ti to nepovie... bolo by to trapne ta konfrontovat pre nich aj pre teba... a ak ta maju radi beru ta taku aka si kedze je to viac menej neskodne. Ale myslim ze bud lepsie ak sa toho zbavis.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leuchtturm
12. sep 2020

klamstvo je zle. Mala by si na tom popracovat, aby si neklamala.

oli18
12. sep 2020

Vymyslený príbeh😀

deti95060810
12. sep 2020

aj teraz si nám tu naklamala aby si bola zaujímavejšia, mala zaujímavejší večer .... Pravdu? Myslím že aj tento tvoj "relatívny " problém si si vymyslela ... 😉

0silvia0
12. sep 2020

@deti95060810
@oli18 tusim kazdy den je tu minimalne jedna bachorka🙄

123andy123
12. sep 2020

ja ti poradim... ked mas taky nudny a nezaujimavy zivot tak rob to co si vymyslas.. chod do detskeho domova, keby len darovat nejake hracky. Chod sa niekam zabavit. Hlavne zi pre seba. Hlavne nechci aby ta niekto lutoval 80% ludi to nezaujima a 20% ti to praju :D

zirafienka
12. sep 2020

nie si zlý človek, len máš bujnú fantáziu😀

katkati
12. sep 2020

Nie si zlá, ale trápna.

danielahamar
12. sep 2020

Ja by som radšej chcela byť nudna ako klamarka😉. Klamstvo ta raz dobehne a to bude hanby😔

miskooo1987
12. sep 2020

Tak na toto sú oficiálny lekári a majú svoje postupy ako ti pomôcť... nehanbi sa vyhľadať odbornú pomoc psychiatra...

miadi
13. sep 2020

Tiez ti trochu neverim ked pises ze riešiš tieto klamstva cez Instagram 😀Ved tam by si mala vycapit fotky z tej party a dd kde si nebola.. tak ti to nemusia ani verit. . Ono je to biedne klamat o svojom živote namiesto toho si radsej prečitaj knihu ked Ta nikto nepozval na party atd. Ak ti vadi ze mas nudny život zmen to koli sebe nie koli tomu aby si ini mysleli ze mas lepsi zivot ako je realita. Co z toho mas ked si Niekto mysli ze si na party a ty vies ze si doma? A este k tomu Instagram je z tych socialnych sieti najmenej osobny Najdi si kamosky v svojom okoli a chod von ži naozaj nie vymyslene.

adalmba
13. sep 2020

@77daniela77 asi si nebola ešte v DD však? ( Nič v zlom) ale čo by im pomohla? Veď by ju ani nepustili ako cudzieho človeka.

erika_smile
13. sep 2020

Ak je to pravda a zas len neklameš, tak na to je najlepší psychológ. Ako nechápem ako si môžeš myslieť, že by sa o teba nikto neuzaujímal. Nič nezažiješ, ak si budeš takto vymýšľať, lebo budeš nakoniec aj tak len stále doma

123andy123
13. sep 2020

inak toto mi pripomina jedn pribeh co mi hovorila kamoska Miska. To sme boli take 18 rocne baby.
Ze ona mala kamaratku Alenu. Byvali par domov od seba. A ta alena sa straaasne rada predvadzala a vymyslala. Raz si vymyslela ze ma bohateho frajera. A ze ju ide zobrat na dovolenku. Dva tyzdne jej nikde nebolo. Tak si vsetci mysleli ze je na tej spominanej dovolenke. Raz sa ich matky stretli v miestnom obchode. Misina matka: "tak co ako sa Alenke paci na dovolenke? Alenina matka: Co na akej dovolenke? ved doma sedi cele dva tyzdne a neviem preco nechce ist von.... :DDDDD

alebo raz
sedela Misa s kamoskami na lavicke v parku a rozpravali sa. Pride k nim Alena: "pozrite ake krasne znackove tricko mi kupil moj novy bohaty frajer" Vsetky baby jej ho pochvalili. Ked prisla Misa domov. Matka jej hovori: " Bola tu Alenina mama, ze predava nejake fejkove znackove tricka po 10e.Nechcela by si jedno?". :DD

domak2
13. sep 2020

Ak si nevymyslas, tak naozaj profesionál a treba prísť na to prečo to robis, prečo máš potrebu aby si o tebe ľudia mysleli niečo iné než realitu. Tiež poznám pár takýchto ľudí s rôznym rozsahom klamania len ani jedného čo by si to uvedomil a priznal že ma problém.

77daniela77
13. sep 2020

@adalmba Byvali ame nedakeko dojceneckeho ustavu a s kamaratkou sme tam chodili bravat deti na prechadzky.

adalmba
13. sep 2020

@77daniela77 teraz nie sú dojčenské, deti do 3 rokov sú u profi mám. Potom po cca 8-10 detí do domčekov. Musíš mať súhlas od riaditeľky,. Aspoň tú v Ba to tak je.

river_song
13. sep 2020

@123andy123 ja poznám až troch takýchto klamarov.. ale to čo hovoria sú ale že uplne sci-fi, ani nie ze prikraslenie.. všetci majú drahé autá, ktoré nikto nikdy nevidel.. frajerky, ktoré tiež nikto nikdy nevidel,.. a potom akčné pribehy ako jedného postrelili v Egypte keď tam vykonaval nejaku "tajnú prácu" (robí vratnika) a pod..a toho vrátnika robí lebo ho to bavi, hoci by už robiť nemusel lebo má miliony.. akože.. načo toto 🤦

123andy123
13. sep 2020

@river_song wow tak to si ma prekonala :D ale to bude uz na diagnozu. My sme mali jedno dievca v dedine, ta zasa hovorila ze ma bohateho bratranca, nejakeho hokejistu tusim Šatana. To sme mali tak 12-15 rokov. A cela dedina deti sme si mali napisat zoznam, kto co chce a on nam to vsetko kupi. Tak vsetky decka sme si pisali co chceme :DD samozrejme mala kontakt na vsetkych zo superstar , Nataliu Oreiro a vsetkych co vtedy leteli :D Celkom prca ked sme tam volali a tam niekto iny :D

0silvia0
13. sep 2020

@river_song o, super konicek, robit vratnika pre radost😂😂

miadi
13. sep 2020

@123andy123 Ja zas viem o jednom oblbovačovi zo sprav. V USA Mlady looser nalakal babu na rande cez Instagram akoze je jeden herec. Ona trubka 20r robila v cannabis obchode .. a ked tam dosla na rande tak chcela odist ked videla ze ju oblbol no bala sa Lebo on mal so sebou aj kamoša co mu robil garde. Ze sa jej nepacil no zobral ju do restiky a kupil jej kaviar tak snim zacala randit .A na dalsom instagrame kde uz mal svoj ozajstny xicht mal fotky s Rolex hodinkami ( neboli jeho) a autami co neboli jeho. A potom zo dna na den zmizla z roboty ze sa musia schovavat ze ho Niekto chce zabit. A ze mà milioni bitov internet$ a ze idu sa schovat na filipiny. A odtial volala otcovi ze musi jej poslat $1000 ze rozbila frajerovi laptop a ju zabije ked mu to nepreplati. Otec jej povedal ze jej tie $ posle no musi dojst domov . Slubila ze dojde. A našli jej telo v jazere kde filipinci hadzu odpad. Jeho kamos ju neznasal predavali drogi a mali paranoju ze o nich moc vie a ked rozbila ten laptop tak ju ten frajer notoricky klamar zabil a s kamosom odstranili telo. Ked ich zatkli este sa celu noc v cele rehotali ze aky su mudri lebo obaja z vrazdy obvinili toho druheho. Chudera baba ale ako mohla byt tak sprosta ze sa dala dokopi sniekym co ju vylakal na rande s falošnou identitou?

river_song
13. sep 2020

@miadi ja som minule pozerala zas krimi dokument (ci co to bolo) ze mlada single mama troch detí z usa si zacala cez net pisat s nejakym chlapikom.. vsetko super, vsetko skvele, zalubila sa do neho (stále len cez net).. dohodli sa ze sa stretnú.. tak naložila najmladšie, ani nie ročné dieťa do auta a išla za ním .. (ostatné deti nechala u svojen matky).. mali sa stretnúť neviem kde, tam ale prišla jeho sesternica, ktorú poznala tiež len cez net.. že teda jej aspoň povaruje maleho kým si teda zalubenci pohrkutaju.. zobrala jej teda malého, tá single mama cakala cakala, chlapa nikde.. po x hodinach jej napísal ze nemohol z práce, ze sa ospravedlnuje, blabla. Tak baba zavolala tej jeho sesternici, že nech jej donesie maleho a išla domov.. stale si vypisovala s tym chlapom, zalubena az po usi.. vždy si iba pisali, posielali fotky, nikdy nevolali. Po nejakej dobe jej zrazu napisala tá sesternica ze ten chlap mal nehodu a že zomiera a je v tej a tej nemocnici a že nech sa s ním pride rozlúčiť, a nech zoberie aj deti.. tak blbka sadla do auta aj s detmi, išla do nemocnice, tam ju uz čakala tá akože sesternica.. že nech ide na nejake 9. poschodie, tam je celá ich rodina a nech ide za ním, že zatial jej postráži vo vestibule deti.. Baba došla na 9. poschodie, tam samozrejme ziadna rodina, nikto o nicom nevedel.. Medzitým henta akože sesternica zbalila deti a odišla s nimi niekam preč.. Az potom to doplo tej matke, ze co sa stalo, samozrejme políciu volala, hladali deti.. Nakoniec ich našli živé a zdravé, henta akože sesternica ich vysadila niekde pri nejakom obchode.. Aj ju našli,zatkli,.. celé si to vlastne vymyslela, bola nejaka prepnuta, ziaden chlap neexistoval, proste oblbovala len tak, asi chcela deti.. 👍 tato single mama tiež asi veľa rozumu nepobrala, alw teda nastastie toto malo dobrý koniec

miadi
13. sep 2020

@river_song no horror. Ze jej nechala to babo hnet cudzej osobe. Este ze to dobre dopadlo. Ludia su vselijak prašteni.