Som chalan a obliekam sa ako dievča

icf
4. jún 2015

Ahoj som sice chalan no uz davnejsie sa obliekam ako dievca. Rad by som sa poradil ako by som sa mal dalej aktualizovat co sa tyka vlasov, malovania a tak a najme chcem mat prsia aky pripravok je nejlepsi?

edko22
5. jún 2015

Si TROLL a nie zena

rebekamarcusko
5. jún 2015

Toto tu uz bolo. Radila som uz predoslemu,ale toto mi uz pride vymysline a mam pocit,ze aj to predtym 😂 takze rob si srandu z ludi inde,nie na mamickocskom fore ☺

sibalka21
5. jún 2015

@icf treba sa poradit s psychologom

icf
autor
5. jún 2015

No ale ja si to nevymyslam je to pravdive...

anatalia77
5. jún 2015

@icf no ked myslis..

icf
autor
5. jún 2015

Nemyslim ja to viem

nice202
5. jún 2015

ahoj, uz si tu raz pisal a dostal si dost vela odpovedi. JA nechapem, preco to stale riesis. Obliekaj sa, ak sa ti to paci. Zajdi aj k psychologovi, to ti radili mnohi. Prsia dosiahnes operaciou, hormonalnou liecbou - nijak inak...ziadne kremy atd... Skus to riesit s odbornikom a nie s matkami na modromkonik

ukulela
5. jún 2015

no, to sa treba poradit niekde v trans-komunite,nie na modrom konovi ... hladaj teda nejakeho duhoveho konika, alebo ineho zvera ...

icf
autor
5. jún 2015

No ja som tu este nebola som tu poprvy krat

ukulela
5. jún 2015

@icf aha, tak ak si si nevsimol, tak vitaj na fore pre zeny tehotne/snaziace sa otehotniet/resp. pre matky. a sup sup na nejake forum pre trans - tam ti radi poradia, tu ti len nabryzgaju (a opravnene. pretoze sa javis ako internetovy troll)