Ahojte mamicky.Myslim ze toto je problem kazdej zienky s par kil navyse najst nejaku peknu modernu zimnu bundu.Mate overenu stranku kde taku najst? Hlavne aby vel XL ci Xxl zodpovedali velkosti.Na stranke jejmoda maju krasne mate skusenosti s tou strankou? Podme si trosku poradit 😉
Peek&Cloppenburg majú viac značiek. Ale neviem kde bývaš, či blízko BA, lebo mimo BA nemajú obchod. E-shop Next a Mark&Spencer.
No ja som si cisto nahodne kupila v KIKU maskacovu parku..tiez som planovala HaM a tak poppzerat ale bola som s mamou a mi padla do oka a tie nosim xxl
Minuly rok som si objednala dve z bonprix, obe su skvele.
Ja mam z butikovo.sk a je kraaasna aj dobra
Aj ten bonprix neznie zle ale rozmerovo to tam je cista nahoda🤭
@janulkato Skus pozriet www.prestyl.sk.Teraz som kupovala odtial a je bomba
@janulkato bonprix ma skor tie veci celkovo vacsie, ja citam tiez recenzie a objednavam o cislo mensie. Ale ja mam vacsie prsia, takze dost veci je uzkych a ked by som si vacsie cislo, tak vsade inde velke, ja som aj nizka velmi, tak casto aj vraciam. Ale take elasticke veci, to sa da. Minule som ale materske pulovre vracala, cislo 36/38, bolo mi to siroke, a to mam obvod 104 cm cez prsia, bezne nosim 40/42, tak ono to zavisi aj od konkretneho strihu a materialu...
neviem aka baculka si. ja som mala dost nadvahu a teda obleciem veci z Tesca, Takko, Kik a asi dost, HM ma veci pre moletky,a le teda u nas v nasej predajni nie. Bon prix ma tiez velke velkosti. akurat mne sa to zda zbytocne komplikovane potom vracat veci napsat, ked mi nesedia. podarilo sa mi zhodit a tak uz obleciem ak veci z Newyorkeru
Aj asos pozri, je tam toho dosť, neviem aky styl sa ti páči
https://www.asos.com/junarose/junarose-faux-fur...
https://www.asos.com/religion-plus/religion-plu...
Bonprix mi vetrovka sadla, z CaA mam kozenku a vela bluzok tričiek.
@janulkato síce som bezne stihla,ale teraz v tehotenstve krásne som našla cez Lindex e-shop,kúpila som teplučku,vodeodolnu xl,strih že vynosim aj keby neschudnem
@janulkato Mango ma samostatnu kolekciu "Violeta" pre zeny ktore maju plnsie tvary. Pozri online - je hore na liste. Maju velmi pekne moderne veci - klasicku modernu kolekciu. Su tam velkosti XL, XXL, 3XL aj 4XL. Nie pri vsetkom - ale urcite sa da vybrat.
No lepšie je urcit si veľkosť na čísla a nie písmenká... Aj tchibo ma veľké bundy teplé, kabát mam zo st. Oliver... Ťažko určiť ci sedí XL na nieco, keď značky to maju rôzne určené.
Na stránke Cellbes.sk,ja kupujem tam,síce drahšie ale kvalitné a pekne sedia.
Bonprix a ja mam z hmka kabat super pohodlny, neskrti, mozem si dat pod nim aj mikinu ale o sveter
Tak zienky moje nakoniec vyhralo tesco 😆
https://www.nightcozy.com/cart
Určite si pozrite túto stránku prekrásny výber. Veľkosť až do 5xl, je to prepočítané v dolároch ale aj eurách. Ja som už obiednala a není problém.
Ono je pravda ze teraz mame my zienky vela moznosti kde sa pekne obliect ale s bundami mam problem.vsetky tie krasne bundy su robene na velkost cinskej XL 😀
Alpine pro maju seriu Ladies. Oznacuju tak velkosti 3xl a viac. A ja sa vytesujem ze obleciem s-ko. 😉 ale plati to len na tricka, kosele, bundy, vesty atd. Nohavice nemaju 😐
tesco 🙂
@janulkato aj v HMku majú pekne 🙂