Som bacuľka. Kde kúpim peknú zimnú bundu?

janulkato
14. nov 2020

Ahojte mamicky.Myslim ze toto je problem kazdej zienky s par kil navyse najst nejaku peknu modernu zimnu bundu.Mate overenu stranku kde taku najst? Hlavne aby vel XL ci Xxl zodpovedali velkosti.Na stranke jejmoda maju krasne mate skusenosti s tou strankou? Podme si trosku poradit 😉

vladka2503
14. nov 2020

@janulkato aj v HMku majú pekne 🙂

hettinka
14. nov 2020

@janulkato bonprix.sk alebo ja mám z C&A

ivkazba
14. nov 2020

Peek&Cloppenburg majú viac značiek. Ale neviem kde bývaš, či blízko BA, lebo mimo BA nemajú obchod. E-shop Next a Mark&Spencer.

adusa1987
14. nov 2020

No ja som si cisto nahodne kupila v KIKU maskacovu parku..tiez som planovala HaM a tak poppzerat ale bola som s mamou a mi padla do oka a tie nosim xxl

nelca0510
14. nov 2020

@janulkato bonprix. Odtiaľ mam aj tehotensku.

kitty88
14. nov 2020

Minuly rok som si objednala dve z bonprix, obe su skvele.

simca1106
14. nov 2020

Ja mam z butikovo.sk a je kraaasna aj dobra

janulkato
autor
14. nov 2020

Aj ten bonprix neznie zle ale rozmerovo to tam je cista nahoda🤭

hettinka
14. nov 2020

@janulkato práveže v pohode, ja nosím 44/46 a ked odtial objednám, na 99% všetko super sadne. Čítam tam recenzie.

blancheporte
14. nov 2020

@janulkato Skus pozriet www.prestyl.sk.Teraz som kupovala odtial a je bomba

nevenka
14. nov 2020

@janulkato bonprix ma skor tie veci celkovo vacsie, ja citam tiez recenzie a objednavam o cislo mensie. Ale ja mam vacsie prsia, takze dost veci je uzkych a ked by som si vacsie cislo, tak vsade inde velke, ja som aj nizka velmi, tak casto aj vraciam. Ale take elasticke veci, to sa da. Minule som ale materske pulovre vracala, cislo 36/38, bolo mi to siroke, a to mam obvod 104 cm cez prsia, bezne nosim 40/42, tak ono to zavisi aj od konkretneho strihu a materialu...

majamat
14. nov 2020

neviem aka baculka si. ja som mala dost nadvahu a teda obleciem veci z Tesca, Takko, Kik a asi dost, HM ma veci pre moletky,a le teda u nas v nasej predajni nie. Bon prix ma tiez velke velkosti. akurat mne sa to zda zbytocne komplikovane potom vracat veci napsat, ked mi nesedia. podarilo sa mi zhodit a tak uz obleciem ak veci z Newyorkeru

enoula
14. nov 2020
cacianka
14. nov 2020

Bonprix mi vetrovka sadla, z CaA mam kozenku a vela bluzok tričiek.

kubkovamama
14. nov 2020

@janulkato síce som bezne stihla,ale teraz v tehotenstve krásne som našla cez Lindex e-shop,kúpila som teplučku,vodeodolnu xl,strih že vynosim aj keby neschudnem

kittykat22
14. nov 2020

@janulkato Mango ma samostatnu kolekciu "Violeta" pre zeny ktore maju plnsie tvary. Pozri online - je hore na liste. Maju velmi pekne moderne veci - klasicku modernu kolekciu. Su tam velkosti XL, XXL, 3XL aj 4XL. Nie pri vsetkom - ale urcite sa da vybrat.

simca06022011
14. nov 2020

No lepšie je urcit si veľkosť na čísla a nie písmenká... Aj tchibo ma veľké bundy teplé, kabát mam zo st. Oliver... Ťažko určiť ci sedí XL na nieco, keď značky to maju rôzne určené.

urbanovapatricia
15. nov 2020

Na stránke Cellbes.sk,ja kupujem tam,síce drahšie ale kvalitné a pekne sedia.

macekovam
15. nov 2020

@janulkato tesco.. Kik...

katpox
15. nov 2020

Bonprix a ja mam z hmka kabat super pohodlny, neskrti, mozem si dat pod nim aj mikinu ale o sveter

janulkato
autor
15. nov 2020

Tak zienky moje nakoniec vyhralo tesco 😆

martam25
15. nov 2020

https://www.nightcozy.com/cart
Určite si pozrite túto stránku prekrásny výber. Veľkosť až do 5xl, je to prepočítané v dolároch ale aj eurách. Ja som už obiednala a není problém.

nicicka
15. nov 2020

@simca1106 ahoj, prosím neposlala by si mi do ss real foto? Veľkostne ako sedia? Vďaka

lauriema
15. nov 2020

@janulkato no neviem aj ja som baculka a kupujem oblecenie vsade kde chcem....

janulkato
autor
15. nov 2020

Ono je pravda ze teraz mame my zienky vela moznosti kde sa pekne obliect ale s bundami mam problem.vsetky tie krasne bundy su robene na velkost cinskej XL 😀

martinuska
15. nov 2020

Alpine pro maju seriu Ladies. Oznacuju tak velkosti 3xl a viac. A ja sa vytesujem ze obleciem s-ko. 😉 ale plati to len na tricka, kosele, bundy, vesty atd. Nohavice nemaju 😐

slniecko187
15. nov 2020

tesco 🙂