Ahojte chcela by som sa opytat ci niektora z vas bola na tom rovnako ako ja som presne 4 tyzdne po porode a dnes sa zo mna spustila krv ako z lievika citala som na internete ze prva menstruacia moze prist uz 4-5 tyzden po porode pokial zena nekoji kedze ja nekojim asi je to ta menstuacia no je uplne ina ako bola pred tehotenstvom bolesti ziadne ale vlozky menim kazde 2-3 hodiny ...ma s tym niektora skusenost ? Je to normalne ?
Ja som na Tom rovnako . Na 7 týždeň po pôrode a musela som používať popôrodné vložky lebo obyčajne nestačili...menzes trval 6 dní ale keď skončil na druhý deň začalo krvácanie znova ...no musím sa ísť spýtať na gyncu čo v Tom bude.zacala som aj prvý krát v živote brat antikoncepciu alebpar krát som zabudla a potom som sa na to vybodla úplne takže aj to.moze byť u mňa problém.....
U mna menzes objavil rok po porode,kojila som,stale kojim.
No pk tom roku ako sa mi dostavil som fuuuuu krvacalaaaaa,brutal.uvidim ako bude te to mesiac.ak to bude take silne budem musiet na gyndu
Aj mne sa stalo to iste,ale menzes to este nebol, telo akoby sa docistovalo,potom som dostala 5 mesiacov po porode ale ozaj silny. No viacere baby pisali ze dostali takto skoro. Uvidis ci pride aj buduci mesiac.