Poprosila by som o radu. Mám 3,5 ročnú dcérku, ktorá odkedy chodíme do škôlky je neustále chorá. Je zahlienená, berieme antibitiká. Prešli sme aj na homeopatickú liečbu, ale opäť máme antibiotiká. Kúpila som soľného sloníka, ale nechce ho používať aj keď sme sa ju na to snažili nahovoriť viacerí. Poraďte mi prosím ako mám "prinútiť" aby ho používala?
áno ide o inhalovanie. cez toho sloníka by mala dýchať, teda ústami sa nadýchnuť aby sa na sliznicu dostali výpary soli a nosom vzduch von. takto by sa tá sliznica mala posilniť a mala bybyť malá odolnejšia voči chorobám horných dýchacích ciest a..., ale bohužiaľ nechce ho používať. Čítala som mnoho príspevkov od mamičiek, že ich deti za pomoci toho sloníka dýchajú, tak som si chcela vypýtať radu ako ju na to nahovoriť.
@tina73 ide o inhalovanie? Lebo to nepoznam. Ja som si raz v tatrach zakupila taku sklenenu banku, do ktorej som davala lyzicku morskej soli a vychladnutu prevarenu vodu. S tymto sme kazdy den preplachovali nos. Tiez to nechcela, ale nediskutovala som o tom...Asi po 2 tyzdnoch si na to zvykla a brala to ako sucast vecerneho ritualu po umyti zubov..