Ahojte. Mam taku otazku, dnes som spravila skusky na vodicak, uspesne 🙂 zajtra mam ist na policiu si dat spravit vod. Preukaz, avsak man uz auto a rada by son uz zajtra na nom sla. Da sa na policii vybavit nejaky papier , s cim by som sa mohla dodatocne preukazat, ze mozem soferovat? ( myslim do vtedy kym budem mat hotovy vod. Preukaz . Dakujem za info ak niekto vie 🙂 pekny den prajem
Mna nezaujima kedy robila tvoja dcera vodicak, na to som sa nepytala! Ked nemas co odpovedat k veci, nemusis pisat. A akoze ked niekomu odcudzia doklady a nema este vystavene nove, a soferovat musi koli robote tak co? Na toto som sa pytala, ak niekto ma vodicak, a potrebuje jazdit skor, ci sa neda nieco take spisat, ako je pri id karte napr, ukradnu ti, a kym nemas nove tak ti daju potvrdenie. Ze mas toto kym nemas vystavenu kartu.
@mia885 aj ked ti ukradnu vodicak, bohuzial, musis pockat, kym ti urobia novy, hoci sa jazdenim zivis. no, je to trosku divne, viem, taka nocna mora soferov z povolania, ale tak co uz. na slovensku je divnych viac veci. ked stratis obcanak, clovek moze aspon pas pouzit ako doklad totoznosti, ale pri vodicaku ina cesta nie je. maju sice lehotu 30 dni, ale co viem a mam skusenosti, tak behom 2 tyzdnov uz byvaju hotove. to uz vydrzis, ked si vydrzala tolko 🙂
Keď niekomu napr. ukradnú papiere, je to iné, ako keď papiere ešte NEMÁŠ!!! Ak ti je vodičák odcudzený (napr. aj na dovolenke), kým ti vystavia nový, tak ti môžu dať dočasne papier o tom, že vodičské oprávnenie vlastníš (nebudeš na tej dovolenke čakať 30 dní aby si mohla šoférovať domov. To že ty si urobila skúšky je jedna vec a nikoho zaujímať nebude pokiaľ papiere v ruke nemáš. Myslím že je to aj vo vyhláške, šak akože ja neviem, čo vás v tej autoškole učili, nám takúto vec povedali, že sme vodičmi až od dňa, kedy máme vodičák v ruke. Ale skús si pojazdiť, si v skúšobnej, ak by ťa chytili, ani to ho nedajú 😀 😀 😀
@mia885 sa čudujem,že vám to nepovedali v autoškole. kebyže stačí nejaký zdrap papiera,natlačí si každý chytrák jeden papier každá mesiac a ked ho zastavia policajti ukáže im že akože čaká na vodičák a nemusí platiť drahú autoškolu.
asi je to aj preto,že chvíľu trvá kým ťa hodia do systému a teda vodičák dostaneš až vtedy,kedy si policajti vedia overiť aj pri kontrole či nemáš falošný vodičák alebo ak ho nemáš pri sebe či vodičák vôbec máš.
a ešte gratulujem k tomu,že sa ti podarilo úspešne zvládnuť skúšky,potom už s vodičákom v ruke prajem veľa šťastných kilometrov.
@mia885 Neviem, kto je tu viac premúdrelí, či my alebo ty. Pýtala si sa, dostala si odpoveď, tak neviem, čo sa ti nepáči. Každý ti tu napísal pravdu, tak ako to je. My nemôžeme za to, že sa pýtaš na takúto kravinu, ktorú by si už dávno mala vedieť !!! Škoda reči sa ďalej rozpisovať.
ved jasne že može jazdit pokial ju nechytia...inakšie by bol keby bola už držitelom to je už ina miera
@sigma510 Nezovseobecnujte...Niektorym frekventantom nepomôze ani svatena voda, nie tak obrovske usilie, naucit ich, ze auto je zbran a nespravne ju pouzivat je fatalne...Pri skuskach prisahali, ze budu opatrni a pouzivat budu hlavne hlavu, nie plyn...Dnes ma v obci ofrnia 100kou...
to su idioti ktorý si myslia že su tý najlepši kerovnici nieje je problem auto rozbehnut ale je problem auto ubrzdit....ale uplne stebou suhlasim
Ahojte , robym si vodicak je to katastrofa vobec mi nejdu jazdy . Teoria v celku viem . Ale jazdy cista katastrofa neviem si stym poradit budem mat siestu jazdu a zda sa mi ze mi to ide horsie ako na za iatku
to fakt len na modrom konikovi sa moze niekto pytat taku otazku. a po dalsie: preco si nevybavis vodicak do dvoch dni? mas to za 26 eur a nemusis dlho cakat. mas auto, teda mas aj na palivo no 26 eur na prednostne vybavenie vodicaku ti je vela dat?
Sorry , ale ty si dostala vodičák začo? Predsa ste sa učili kedy môžete jazdiť a kedy nie a toto je , že nie. Dcéra robila vodičák v máji a takáto sprostosť ju teda nenapadla.Samozrejme, že môžeš jazdiť až keď budeš mať vodičák.