Ahojte,
rada by som sa opýtala, či nepoznáte nejakú sociálne slabšiu rodinu (ideálne v Bratislave) kde by sa detičky potešili nejakým hračkám, prípadne dospievajúce slečny oblečeniu a kozmetike? Mám toho naozaj veľa a rada by som niekomu spravila radosť. Dakujem 🙂
Ahojte pomaham jednej babke, ktora ma vnucku co sa nanu mama vykaslala a este ostala tehotna 😢 ak sa najdu dobry ludia tak by potrebovala oblecenie od 158 hore a obuv 35-36, jej syncek ma 1rok a 3 mesiace. ak najdete nieco co nepotrebujete tak vopred dakujem ja som ochotna aj postu zaplati 🙂 a ak sa tu niekdo najde aj s prievidze a blyzko, tak by potrebovali roskladaci gauc pre nu a maleho a skrynu dlhu 1m na oblecenie, jej babka byva jedno izbovom byte tak vela placu nemaju ☹ dakujem
@angelikadominika och, tu asi nepomozem, ja deti nemam cize take male oblecenie vobec nevlastnim
Ponukni obyvatelom azylovych domov,v Bratislave je niekolko,kde su Matky a detmi
Zdravím radi by sme sa informovali ak poznáte soc. slabšie rodiny,hrozí vám odobratie dieťaťa, hľadáte prácu, bývanie a inú pomoc kontaktujte nás na čísle 0910768517.Sme občianske združenie v Bratislave a radi vám pomôžeme.
Dobry den chcem sa spytat ci nahodou niekto nepozna socialne slabsiu rodinu najlepsie v cadci chceli by sme potesit deti najlepsie keby boli tak do 6 rokou .. ak niekto pozna boli by sme vdacny dakujem e
Ja poznám, u nás v škole máme zopár detí, kt. sú v hmotnej núdzi, ale som z východu.