Maminky i nemaminky, prosim Vas o vyplnenie kratkeho dotaznika pre kamarata.
Je to ohladom vyuzivania facebooku a instagramu.
Dakujem kazdej jednej 😘💞
🙂
aku ste dali sumu za vzdanie sa fb a instagramu len ma to tak zaujíma 😖
@lienka.7 zaujimavy dotaznik 🙂 vyplnené
vyplnené
@sara07 FB 500 a Insta 100 ale to som len tak trepla 😂 , insta kludne aj za nič, nepotrebujem ho, skor tam len čerpám išpirácie na výlety, trávenie času, recenzie na výrobky, reštauracie a pod. , FB využivam ako komunikačný kanal, mám tam priateľov s ktorými nemožem byť v kontakte osobne pretože su príliš ďaleko, zdielam fotky s priatelmi (mam 60 priatelov z toho 25 ľudí je rodina, takže žiadne nahananie likov ani nič podobné 😀 ) ale ocenila som ho viac, zase, na komunikáciu by mi ostal ešte whatsaap 😇 tak ten rok by som prežila
Hotovo - skončila som hneď po prvej otázke 😉 vážne som až taký exot, keď nemám ani instagram ani facebook?
@lienka.7 Vyplnené, len odkáž kamarátovi, že dotazník je ako z automatického prekladača; v otázkach je zlé skloňovanie, chýbajú slovesá, predložky. Napr.: "Aký je počet sledujúcich Vaše súkromne konto na Instagrame?" (správne: "aký je počet sledujúcich vašeho súkromného konta..." alebo "...na vašom súkromnom konte...") alebo "V prípade že ste podnikateľ, (...), ktorí sociálne siete na vlastné podnikanie a prezentáciu, teda nie je poskytovateľom marketingových služieb prosím vyplniť dotazník" (tu už sotva rozoznať čo autor mal na mysli).
Upozorňujem, že to nemyslím v zlom, som len prefekcionista a nemožem si pomocť 🙂
rada by som to vyplnila,lenže nemám nai fb,ani insta.Zaujímali by ma ostatné otázky.Škoda,možno na budúce.
ja som chcela vyplniť aj to podnikateľské, ale už mi nechce ukázať odkaz :D (ale to čisto len zo zvedavosti, že aké tam boli otázky)
Hotovo
@lienka.7 má pekný dotazník , avšak som muž dúfam,že som pomohol a nie poškodil 🙂. Prajem krásne letné prázdniny.
Dotazník vyplnený
to fakt je toto dotaznik doktoranda? 👎
@lienka.7 Hotovo