Ahojte mamičky. Prechádzame s krpcom celkom ťažkým obdobim, žijeme sami, chodím do práce , malý do škôlky. Včera keď som bola v práci mi zavolala pani z úradu že dnes prídu skúmať naše pomery. Som z toho zúfalá. O všetko sa snažím starať najlepšie ako viem ale stále sa obávam že niečo nerobím dostatočne. Čo všetko budú skúmať prezerať pozerať? Nech viem na čo zvýšiť pozornosť predtým ako prídu a dať to do poriadku. Viete mi prosím poradiť? Ďakujem ❤️
@veronickamirko zbatocne nestresuj. Tiez je treba vediet, na ci podnet ... ak mas byvanie, dieta ma kde spat, co jest, podmienky na ucenie a hygiena je dostatocna, nemaju ti co vycitat. Mas pracu, tak je to OK. Maly je nejaky problemovy? Ty mas nejaku diagnozu? Alebo rodinne problemy?
@veronickamirko odisla si od manzela? rozvadzate sa?
@veronickamirko na cij podnet?? Sami od seba to nerobia.
Podnet išiel buď zo strany bývalého matky. Alebo kôli rozvodu :(
@veronickamirko už je bývalý? Si pamätám tu tému kde si vravela ze stále dotuje matku čo ho vyciciava..
@matazirafa áno, čakám na rozvod ale už spolu nemáme nič spoločné (okrem drobca)
@veronickamirko tak ser na to...oni su zvyknuty na take teatra...no povinnost si musia splnit....bud kludna, v pohode...s usmevom...ziadne osocovanie na exa a svokru proste salam parky....kuratelu mam cez chodbu...to su ine extremy...😁
@blue_eyes už tu boli. Pracovníčky vyzerali spokojno. Pochválili čistotu, krpcovu izbičku a krásny vzťah medzi nami. Drobec sa im "predviedol" tak boli radi že je spontánny a zhovorčivý. Napísali super záver takže sa veľmi teším 😇 ráno už pôjdem s kľudom do práce, dnes som kôli tomu brala voľno , tak som sa bála 😂
@veronickamirko no vidis 🙂
@veronickamirko Ak máš súdny spor, ktorý sa týka maloletého, tak ho zastupuje kolízny opatrovník. Z tohto dôvodu chodia na šetrenie.
@andrbeata vysvetlili prečo prišli, boli veľmi milé. Len som ostala zarazena že tak z ničoho nič a nevedela som čo od toho očakávať. Našťastie všetko dopadlo dobre 😇
@veronickamirko super 😉
A na čí podnet, z akého dôvodu ju k Vám posielajú??