Zdravicko, mám otázku…keď chcem prestúpiť so Psikom k inému veterinarovi tak ma starému povedať o tom, že odchádzam od neho (som nespokojná s ním) alebo skratka už neprísť? Ďalšia vec…keď chcem zrušiť termín operácie psa tak za to aj niečo platim ako pokutu, že som to zrušila ? Ďakujem
Nič nikomu nehlásiš, že ideš inému veterinárovi. Ak máš naplánovanú operáciu u veterinára, tak treba čím skôr zatelefonovať, že to rušíš.
Neviem s tym platenim, ale zrusenie operacie by nemal byt problem. A nemusis mu nic hovorit, jednoducho zacni chodit k druhemu.
@maca1984 veď to, že žiadny cenník na internete nemá ani nič také o zrušení
Tak zavolaj že operáciu rušíš..
Ved mu zavolaj. Ci ako to chces riesit? Ze neprides na operaciu a on nech si domysli? Nezaberaj termin inemu.
@beata_k jasne, že o zrušení operácie mu zavolám…mňa zaujímalo či sa platí daka veľká pokuta…
U niekoho ano, u niekoho nie.
Vacsinou sa neplati nejaka pokuta za to. Ale je dobre informovat veterinata cim skor, na terminy sa niekedy caka, tak nech sa vedia zariadit...
Moze zalezat ci rusis 5 dni pred terminom alebo 15 minut
Nemyslim, ze za zrusenie sa plati, zavolaj, ze si si to rozmyslela, nech si tam mozu dat niekoho ineho
K veterinárovi môžeš chodiť aj každý deň k inému a nemusíš nikomu nič oznamovať.
Poplatok za zrušenie termínu operácie- to si pozri či má také niečo v cenníku. Ale ak sa nechceš dostaviť-informuj ho, čím skôr.