So psíkom chcem prestúpiť k inému veterinárovi

16. aug 2023

Zdravicko, mám otázku…keď chcem prestúpiť so Psikom k inému veterinarovi tak ma starému povedať o tom, že odchádzam od neho (som nespokojná s ním) alebo skratka už neprísť? Ďalšia vec…keď chcem zrušiť termín operácie psa tak za to aj niečo platim ako pokutu, že som to zrušila ? Ďakujem

maca1984
16. aug 2023

K veterinárovi môžeš chodiť aj každý deň k inému a nemusíš nikomu nič oznamovať.
Poplatok za zrušenie termínu operácie- to si pozri či má také niečo v cenníku. Ale ak sa nechceš dostaviť-informuj ho, čím skôr.

3009
16. aug 2023

Nič nikomu nehlásiš, že ideš inému veterinárovi. Ak máš naplánovanú operáciu u veterinára, tak treba čím skôr zatelefonovať, že to rušíš.

inom75
16. aug 2023

Neviem s tym platenim, ale zrusenie operacie by nemal byt problem. A nemusis mu nic hovorit, jednoducho zacni chodit k druhemu.

autor
16. aug 2023

@maca1984 veď to, že žiadny cenník na internete nemá ani nič také o zrušení

maca1984
16. aug 2023

Tak zavolaj že operáciu rušíš..

beata_k
16. aug 2023

Ved mu zavolaj. Ci ako to chces riesit? Ze neprides na operaciu a on nech si domysli? Nezaberaj termin inemu.

autor
16. aug 2023

@beata_k jasne, že o zrušení operácie mu zavolám…mňa zaujímalo či sa platí daka veľká pokuta…

beata_k
16. aug 2023

U niekoho ano, u niekoho nie.

colsami
16. aug 2023

Vacsinou sa neplati nejaka pokuta za to. Ale je dobre informovat veterinata cim skor, na terminy sa niekedy caka, tak nech sa vedia zariadit...

vler
16. aug 2023

Moze zalezat ci rusis 5 dni pred terminom alebo 15 minut

mk1111111111
16. aug 2023

Nemyslim, ze za zrusenie sa plati, zavolaj, ze si si to rozmyslela, nech si tam mozu dat niekoho ineho