Sny s Koleníkom

19. apr 2021

Ahojte, táto téma je skôr taka na vykecanie, odľahčenie 😀 ale teda,niesom nejaka fanúšička Janka Kolenika,no ako herca ho mam rada , je to taky môj typ, ma charizmu sak ti viete, tie co ho máte v obľube.. seriály snim ma bavili vždy aj bavia ale uz ho nesledujem. V minulosti som videl par seriálov, panelák sem tam, atd .. naposledy davno som sledovala zoo kde ma úplne ocarila jeho rola a seriálový vzťah s Taňou ( tie co videli vedia) 😀 proste taky chlap snov, ale samozrejme viem ze realota je iná a toto všetko je len film,ale tka som žena ze áno. ..no ale k veci... Uz ho absolútne neriesim ani nesledujem dlho, a mne sa o ňom často snívajú také sny, ze potom celý den si ich pamätám a som z toho mimo , že kiežby to vola realita 💘😀 vzdy je tak taky moj ochranca a chlap na správnom mieste,akoby sme boli naj kamoši,alebo v začínajúcom vzťahu. Vzdy v tých snoch som z neho mimo.. niesom žiadna pubertiacka,ale mma pred 30tkou a čochvíľa druhé dieťa a muža, ktory úprimne ma od Koleníka ďaleko.. výzorovo. Inak ano viem ze sa povráva ze je gay, aj mi to bolo ľúto, že taký muz pohľadný a na mužov.. škoda toho. Ale sakra preco sa mi snim stále snívajú také sny 😀 mne je to vtipné vždy rano ked si spomeniem, že zase..

autor
19. apr 2021

Mate aj vy takéto srandy? Ze sa vam opakujú podobne sny s niekým. Je to také odveci, aspkn raz za 2 mesiace sa mi takto snivataky príbeh nejaký a potom si hovorím joj kiežby to bola pravda, citim sa ako 15 ročná trubka😀

pondelok01
19. apr 2021

Ja som bola na vyske tajne do jedneho spoluziaka, a aj ked je to uz velmi davno, dlho sa mi o nom z casu na cas snivalo. A zrovna tento tyzden sa mi snivalo s nim zas, ze som ho stretla na ulici a ledva som si ho v tom sne vsimla, iba sme sa pozdravili, a kocikovala som dalej. Mi to potom bolo rano take smiesne, ze co mi ten moj mozog s nim neda pokoj, ked sa aj v sne zmoze len na taketo stretnutie :D

autor
19. apr 2021

@pondelok01 takže je nejak uložený v podvedomí a občas sa pripomenie hej ? 😀 Inak aj ja mam tie sny také reálne,byva v ňom moja dcérka , proste su take akoby skustocne, aktuálne. Rozprávame sa v nich ako stari známi, ..este par snov a budem ho uz poznať ako svoje boty 🤦‍♀️😀

pondelok01
19. apr 2021

Ty aspon nemas moc sancu Kolenika stretnut, tak je to v pohode, ale ked sa ti to deje s osobou z realneho zivota, a mas uplne zive sny, a stretavate sa malo, tak sa ti to uplne pomiesa, ze co bolo naozaj a co sa ti len prisnilo, uplne psycho. Potom sa neviem vhodne spravat pri osobnom stretnuti a som nadmieru odmerana, aby som si nespravila hanbu lol

viki128
19. apr 2021

To sa nepovráva že je gej, to tak je 😂 Takže šanca nulová

autor
19. apr 2021

@pondelok01 to je pravda, neviem si predstaviť tvoju situáciu 😀 ešte keby sa namotas skrz sny 😀
@viki128 veľká skoda ,taky muž.. ako úprimne stretnúť tu podobný typ chlapa kdesi,padnem na kolená 😀

ondro1122
13. dec 2023

🤦 Autorka si strašne váži muža