Sny o rybách

savoya
16. júl 2021

Snival sa mi sen o rybe v akvariu.Bola zafarbena do oranzova.Mala som ju doma ale nestarala som sa o nu,nedavala som jej krmivo celych 6 mesiacov a stale zila a bola zdrava.V druhom akvariu som mala dve ryby a boli zafarbene do tmavej striebornej.Co moze tento sen znamenat?Tehotna nie som.

aurorastone
16. júl 2021

Možno niekto iný z rodiny alebo kamoška je 🤷‍♀️😁

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
renirv
16. júl 2021

No tak to by som aj ja teda chcela vediet. Ako ja vobec nie som taky typ aby som rozoberala kazdy jeden svoj sen a hladala v nom nieco co sa realne udeje. Vsak by som sa z toho nacisto zblazdnila

sisabe
16. júl 2021

@savoya áno hovori sa, že ak sa sníva o rybách buď ty či dakto z rodiny bude .U nás to funguje 😉

sunshine_18
16. júl 2021

V našej rodine je vždy niekto tehotny v tedy

savoya
autor
16. júl 2021

No teraz som volala sestre a vraj uz dve mesiace nemala menstruaciu.Som v soku.😳

aurorastone
16. júl 2021

@savoya mojej mamine sa tak snívalo a jej sestra co žije v IT bola tehotná 🤷‍♀️

h2
16. júl 2021

@savoya Teda, ja som veľmi skeptická osoba, neverím na žiadne nadprirodzené blbosti, urieknutie, veštenie, horoskopy... Ale raz sa mi tiež snívalo o rybách. A hádajte čo? No áno, bola som tehotná.

savoya
autor
17. júl 2021
julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
1. jan 2024

@julia2002 Ahoj, áno, snažili sme sa cca rok a pol. Never hlúpostiam, to, že mne to vyšlo, považujem za náhodu. Alebo neviem, ako si to mám vysvetliť. Ale určite to nie je tak, že keď sa to snívalo jemu, tak ty otehotnieš.

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz