Sny o prvej láske po rokoch

26. okt 2021

ahojte.. už je to zopár rokov, čo sme sa rozišli, boli sme spolu 3 roky, ja už som vydatá a s ním netuším čo je.
Cca pred 2ma týždňami sa mi z ničoho nič začalo s ním snívať. Prvé dni som to vôbec neriešila. Ale ako išli dni, zadalo ma to ničiť. Stále naňho myslím, spomínam, muž sa mi vzďaľuje..
vôbec netuším čo toto spôsobilo keďže dlhy čas nie sme v kontakte, nestretla som ho a ani som v tom čase dlho nemyslela naňho ..
je mi z toho fakt na prd

marietaaaa11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hipuska
26. okt 2021

Sny odrážajú naše podvedomie a aj to, čo si neuvedomujeme. A funguje spomienkový optimizmus. Tj. z toho vzťahu si pamatas iba to krásne, zaľúbenost bez starosti. Sama píšeš, že sa ti muž vzďaľuje. Takže svoju potrebu po láske, nehe a vzťahu..... premietas vo svojom vnútri do toho starého vzťahu. Aj keď, vôbec by ten vzťah nemusel taky byť. Začala by som pracovať na vzťahu, ktorý momentálne máš.

autor
26. okt 2021

@marietaaaa11 trocha ma to zmiatlo z hľadiska, že ako to je vo mne voči tomu vzťahu - človeku. Určite by som o môjho manžela nechcela prísť, veľmi ho ľúbim len ma tie sny kvalitne zložili.

autor
26. okt 2021

@hipuska ďakujem 😊 tiež mi to napadlo, že už vnímam spätne len to pekne a na všetko zle som zabudla

clodika22
26. okt 2021

To tak býva. Aj ja som mala pár takýchto snov, ale keď som si spomenula že vlastne prečo sme sa rozišli, tak ma to prešlo, som ako sa hovorí vytriezvela 😉

hipuska
26. okt 2021

Ide proste o tvoju túžbu po láske. Skús s tvojim terajším mužom....možno keď sa s ním aj porozprávas, to nepochopi. Skús od seba. Krajšie sa k nemu správať, pohladiť ho, dotknúť sa ho. Pripraviť mu jedlo, byť nanho milá. Väčšinou sa takéto moje správanie odzrkadlí potom aj na ňom a vráti sa mi to

autor
26. okt 2021

@hipuska tiež pravda. Ďakujem 😊

autor
26. okt 2021

Úprimne ma najviac trápi asi to, ako sám seba začal zanedbávať. Nestará sa o seba. Brada strapatá, vlasy dlhé a strapaté, priberá, oblieka sa tak športovo, vyťahané roztrhané veci.. neviem čo sa s ním porobilo. Len zrovna tento moj bývalý priateľ sa o seba veľmi staral a dal si záležať aby sa mi páčil.. možno tu bude koreň?

h2
26. okt 2021

V snoch je všetko krajšie. Prvý raz sa Ti o ňom snívalo náhodou, ale potom si o tom začala asi premýšľať a preto sa Ti o ňom sníva zas a znova. Aj mne sa to stáva, nie, že snívam o bývalom, ale že sa mi nejaký sen vracia aj viackrát. Hlavne, ak to bolo niečo silné, nad čím potom premýšľam cez deň a pred spaním.
Treba si uvedomiť, že je to len sen. S realitou nemá nič spoločné. Idealizuješ si ho a Váš vzťah kvôli tomu snu. Zameraj sa na manžela. Buď naňho milá, tráv s ním čas, venuj sa mu. A nenápadne a hlavne citlivo mu naznač, že by sa oholiť, dať sa ostrihať...

autor
26. okt 2021

@h2 ďakujem, skúsim 😊 verím že to bude lepšie

danica2711
26. okt 2021

no, už je ráno, už si sa zobudila, tak hoď sny za hlavu a ži reálny život. Hlavne sa v tom veľmi nerýp, nerozoberaj, čo a prečo, lebo si ešte nahovoríš, že on bol ten jediný pravý... Ten sen nič neznamená, môže sa ti napr. snívať, že more zaplaví pol Európy, presťahuješ sa preto do Himalájí?

h2
26. okt 2021

@danica2711 Bože, nestraš! Už viem, čo sa mi bude snívať túto noc! 😂

vikus17489
26. okt 2021

Nenechaj sny aby ti rozhadzali to co mas s manzelom. S hentym to skoncilo a bodka 🙂

spadnutaslivka
26. okt 2021

niečo ti ho podvedome pripomenulo a proste sa dostal do sna. A už si sa zamotala, tak sa ti sníva častejšie, lebo na to cez deň myslíš. Nevzďaľuj sa mužovi, spomienky ti nestoja za zničené manželstvo.

oli18
26. okt 2021

Tvoj manžel sa začal zanedbávať? A načo má manželku? Aby sa na to dívala a čakal, že sa spamätá? Ja som stará škola, o svojho manžela s starám, od kedy sme sa zobrali. Milule mi známa povedala, ako neskutočne dobre vyzerá. Tak som jej povedala, že je to moja vizitka. Ak len vizáž a priberanie tvojho manžela je vo vašom manželstve problém, tak si gratuluj. Zober to do vlastných rúk a nesnívaj o bývalom. 😉