Dobry mala.som pred par dnami sen o duchovi,sice som nevidela ale vedela som ze je tam u nas v obyvacke aj napriek tomu ze som mu pekne hovorila nechces odist potom som uz s placom a nervami ho vyhanala a aj napriek tomu neodisiel...uz to bude dva roky co mi zomrel ex priatel s ktorym sa mi par krat snivalo a zle som to znasala a prosila ho nech ma nikdy nepousta a citila ho pri sebe...mam.10mesacneho syna ktory nechce v noci spat sice spi ale budi sa s placom.ako keby sa bal,povedane bolo ze ho mozno niekto.mrtvy navstsvuje,vysvatili sme postielku aj izbu aj cely byt a nic. Zo svatenou kriedou obkreslili postielku no stale nic. Neviem ako.to je uz som zufala maly vzdy place neviem ci chodi on k nemu alebo co.... povdane mne bolo ze na druhu stranu neodisiel lebo ja som ho tu drzala ale teraz uz nevim.
Moj ma 10mesiacov a od kedy prisel z nedoneseneckeho kazdu noc place prisaham bohu ze ked ne kazdych 10min tak ani raz. V kuse uz sme chodili po dr. Po babach a on je zdravy chlapec spi pri mne uz a aj tak place utisit ho neviem.place zo sna ako najaty uz nevim co robit
pomodli sa za neho, poprípade daj za neho odslúžiť omšu, ak máš posvätený dom poprípade bytík tak sa neboj ničoho
@vladka09876 Aha. A to nebola ani jedna lepsia noc? Ja na tieto veci s mrtvymi neverim, ale mozno ti niekto napise.
Ja sa len bojim.zeby ho nenavstevoval dnes som mu ukazala ex priatela ked plakal ako najaty tak sa hned skludnil pozeral na fotku na mna zas na fotku zas na mna a bol ticho a ked som zfusila fotku zas plakal ....neviem co sicmysliet ci co robit,my sme zili v anglicku tam sme chodili do kostola v kuse no teraz nic. Aj som sviecku zapalila aj modlila sa a nic
Tiez som neverila kym sa mi nesnivalo
Ale prosim ta, aj moj maly vstava s placom, ved to male deti robia... Ma 10 mesiacov, urcite mu idu zuby a boli ho to.... Myslis hned na to najhorsie.... Vyhod si tieto myslienky z hlavy a uvidis ze sa to zlepsi... AJ mne umrel pred troma rokmi najlepsi priatel a par krat sa mi s nim snivalo, ale len preto ze mi chybal a tuzila som sa s nim stretnut, tak prisiel.... Mozno ti pomoze jedna modlitba, je na nete skus pohladat nieco v zmysle o privtelenej dusi, je tam aj modlitba za odprevadenie duse na onen svet ....
To ze pozeral na fotku a ked si ju vzala plakal nic neznamena ... Proste fotka ho zaujala ako ktorakolvek vec zaujme ktorekolvek dietatko ... Nieco nove estr neprebadane🙂 never nicomu takemu ze mrtvi mozu byt medzi nami ... Poviem ti tak ked clovek zomrie ide bud do neba alebo do pekla neexistuje nic tke ze ked si zelame aby ostal dotycny s nami ze by jeho dusa neodisla... Boh mu ukaze cestu kam ist na poslednom sude... Je ale mozne ze mrtvych vidime... Preco ? Lebo diabol nam to dava aby v nas vyvolal strach a nic ucinnjeisie ako uprimna modlitba k Bohu neexistuje. Ten zly chce aby sme sa bali aby sme podliehali.panike. ale Boh nam dava svoj pokoj a my musime prosit a predkladat Bohu svoje potreby az tak nas vyslisi. Zober dietatko na ruky a kazdy veecer sa.snim uprimne pomodli. Boh ta nikdy neodmietne. Nehladaj pomoc u vestic a vselijakych tych klamarov. Jedinou nasou skalou je Boh ;)
@vladka09876 ja verim na taketo veci...ano je mozne, ze vas doma navstevuje....co Ti poradit??vnutorne si vyrovnana s tym,co sa stalo pred dvoma rokmi??
@vladka09876 naša dcéra má 17m a budí sa tiež tak často a vždy hrozné plače.proste to sú také deti.to je môj názor možno si to len ty myslíš je to kvôli tomu.
@vladka09876 je tu x tem o detoch, ktore su nespavci alebo sa v noci budia a je to prirodzene..nenamyslaj si ... to je ako ked pozeras horor ci citas duchariny a bojis sa...ako inak sa dieta najavo, ze chce ta alebo, ze je hore...no place..
Vo vseobecnosti co citam na mk sa vsetko zvelicuje...
Prosim ta zahod taketo myslienky. Dieta place, lebo ta inak nevie zavolat! Aj moja ma 1,5r a budi sa v noci s placom.