caute, neviem ci je to normalne ale velmi casto sa mi sniva o duchoch ci uz dobrych alebo zlych . niekedy sa tak zlaknme ze ani po prebudnei neviem ci este spim alebo uz som hore. niektore sny byvaju az take ze mam pocit ako by som ich naozaj prezivala a po brebudeni ten pocit ostava. mate niekto skusenosti co by mohlo pomoct na nocne mory ??? kedze vo vyssiu moc ani nic podobne neverim hladam skor realne moznosti dakujem
@katieg85 no napr. dnes v noci sa mi snivalo ze sme so sestrou v nejakej izbe rozpravame sa a sami sa otvoria zatvoria dvere potom si pozerame fotografie na ktorych sme my dve a ked sa pozriem inam a potom na tu fotku tak sme tam uz v inej polohe . inokedy sa mi sniva ze ma prenasleduje nieco zle (neviem to presne opisat lebo povacsinou v priebehu dna zabudnem co sa mi snivalo ale ten pocit mi obcas ostava ) napr. minule sa mi zdalo ze ako keby mi nieco liezlo pod perinu a potom ma to tahalo z postele a som starsne v otm sne si hovorila musis sa zobudit musiis sa zobudit a ked som sa zobudila tak osm bola v tej istej polohe ako v tom sne a nevedela som ci spim ci som hore . proste takmer kazdu 2 noc sa mi snivaju taketo hovadiny , pripadnee sa buduim ked je spln pocas celeho splnu kazdu noc v tu istu hodinu . asi mi uz sibe z tych horov co sledujem :D ale tak sa ptam ci aj ostatny maju taketo sny
@alca89 no mne sa dnes tiez snivalo o dakom duchovi...ani neviem presne co, ale nieco neprijemne....lebo ma muz budil, ze kricim 😀
No mne sa vie kde čo tiež snívať. Ale dlho nič. Myslím, že To je úplne normálne. Raz sú sny hlbšie, raz plytši. Raz reálne totálne raz nie. Aj mory, záleží od psychiky, čo prežívaš, na čo myslíš. Či si niečo pozerala v televízii no proste mozog pracuje. V pripade že bereš lieky alebo si skončila môžu byť sny neuveriteľné živé a neprijemne. Hovorím o antidepresívach. Ale všetko je to ok. Nič neskutočné sa ti nikdy nestane. Je to všetko v mozgu. Za pár dni sa už nebudeš ani pamätať, to hovorím o silnom sne . To sú neni žiadne zážitky. To si mozog pamätť dlho nebude!!!
Mavam obcas aj ja podobne neprijemne aj ked nerealne sny, a tiez niekedy az neprijemne zive, ale neopakuju sa, tak mi staci, ked sa zobudim a pritulim k manzelovi 🙂 detom na nocne desy pomaha, ked si pred spanim s rodicmi zrekapituluju cely den, co prezili, co videli, koho stretli atd., ale neviem, ci by to fungovalo aj u dospelych.
ahojte..mam na vas otazku..uz od malicka som mala velni blizsko k duchom..mnoho krat som ich videla ale nikdy somnou nekomunikovali..prihovarali sa kumne len prostrednictvom zvuku ktory sami robili ci uz zapinaanie vypinanie svetla. Vekom som ich uz predtala vidiet avsak posledne mesiace mam kazdu druhu noc sen s neznamimi duchmi. Posledny sen som mala pred dvoma dnami duch ma akoleby zalahol ale len nohy a nedokazala som sal hybat snazila som sa krizat o pomoc ale neislo mi to az na pokon som sa zobudila nato ako kricim nahlas. Jeden z najstrasidelnejsich snov premna bolo ze duch v tele.mojej mami namna z poza zavretich dvery zacal suskat moje meno.v tej chvilo som sa zobudila na taky vreskot ktory vychadzal zomna ako keby som pozerala film v ktorom sa z clovela snazia vyhnat sata som na som presne tak som kricala .Dalsi z mn oha snou ktory som mala bol taky ze duch stoji meter od mojej postele zrazu 🤐 domna hodi plysaka ja uvidim ziuuuaru a zobudim sa...mam teda otazku co mam v takejto situacii
My mame v dome na poschodi jednu tmavu miestnost .Vela tam nechodim len musim nieco vytlact s pocitaca.Ked som cvicila vo vedlajsej izbe zazrela som ciernu postavu ako do tej miestnodti vchadza.Ako to bola ina haluz.Dnes som nieco tlacila cez tlaciaren v tej tmavej miestnosti zo sikmimi stenami,zacala ma tam boliet hlava a nemohla som dobre dychat.Stale mi je tam nanic.
Ahojte , viete mi niektorá popísať , co znamená sen s mojou nebohou krstnou mamou ? Bola v ňom neskutočne krásna , rozprávala sa so mnou , ale už neviem co ... Sa mi zdá že mi povedala akýsi názov firmy ! Preto som zaskočená , lebo zevraj mŕtvy v sne nikdy nerozprávajú a ja neviem co si mam myslieť... :( potom sa na mna kukala ďalekohľadom a ja som letela do výšky ... Co by to mohlo znamenať ? Dakujem moc pekne 🙂
AHOJTE..môžte mi pomôct alebo aspon poradiť čo mam robit..ked som mal asi 6 rokov tak sa somnou nieaky muž stale rospraval počuval som hlasy ale nebola to nasa reč bola to ako kebi hadia mislim že asi Hebrejščina...astale som mal potrebu ist pod postel a bliskosti tmy....potom to prestalo a po 11 rokoch to zase prišlo a mam stale okolo tej 03:15h take sny vkotrich nespim ale som hore a potom je dakto primne v posteli nieaky stari muž potom nemôžem hovotiť ani sa hibať len vnimať môžem je to srašne a stale sa ma dotika boku ale ked sa ma dotkne tak ma to strasne boli a mi hovori nemodly sa k bohu on neni nič citujem ho..a napr.dnes mi povedal rano že nech idem snim už ale v myšlienkach som mu povedal že nie nikam snim nejdem je to srašne..OCENIL BI SOM VAš OSOBNY NAZOR NA TO.DAKUJEM.... 😒
pridajte sa sem k nam 🙂
https://www.modrykonik.sk/group/8294/
Mne sa snívalo že som bol v kupelni a oplachol som si tvár a zrazu som sa kukoldo zrkadla a bol tam duch a ja som ho začal lízať
@jakub44545 tak taketo prispevky si si skor mohol nechat pre seba, prepac
Mne sa včera snívalo že do mna vliezol démon a potom som zavraždila celu rodinu a že Musel niaky farár ho zo mna dostať a niekedy si myslím že má niekto sleduje .
No ja vam mile damy poviem k tomu iba tolko,ze ste si sami sebe na vine.A v tomto si veru sami nepomozee Ak IBA BOH! Kto hlada ten najde...Klopte a bude vam otvorene...kto ma usi nech pocuje..
Aj ja som mala v noci zvláštny sen, taktiež o duchov. Bol to muž a ja som bola v nemocnici na infúzií (neviem prečo) sen bol čo raz zvláštnejší. Potom sa mi zobudila malá s veľkým plačom. Sladko zaspinkala naspäť. No ale potom ten sen bol znova taký. Duch pýtal od domna podpis robil sa za doktora a ja som bola nemocná nevedela som mu dať a keď som chcela v stať čudný pocit to bol ako keby ma chcel zabiť. Dych som nedostala a to už som bola hore a som spravila co moja babka vravela. Preklinaj duchov ako vieš tak som začala a odišiel.. Prosím vás poraďte mi ze co to môže byť. Normálne sa bojím byť s malou v byte kým nepríde manžel..
Ahoj aj ja mám taký problém neviem čo mám robiť stále sa mi snívajú tie sny o duchoch v našej pivnici a stále dokola len už iný duch tam je, stále keď sa prebudim mám taký pocit že už niesom sama doma ale s niekym , napríklad teraz počujem ako niekto behá po schodoch našej bytovky . Čo mám robiť
@alca89 môj sen dnes :som sama doma a dala som vyvesiť na balkón šaty. Nikde nefúka a moje šaty sa na balkóne hýbu ako by niekto bol v nich oblečení. Pomoc neviem čo mám robiť a tak to bolo aj dnes v realite
@katieg85 ja to mam velmi casto
ja zvyknem mat tie sny pri depresiach
@alca89 mohla by si ten sen opisat?nocna mora je akurat taka ked ta nekto prilahne a nedokazes sa vtedy hybat ani nieco povedat.