Viem že sny sú podvedomie. Ale čo keď sa mi sníva o človeku na ktorého absolútne nemyslím. Vôbec ho nemám v hlave, za deň si na neho vôbec nespomeniem. A napriek tomu sa mi s nim viac krát snívali milenecké sny. Je pravda, že keď sa stretneme, čo už vôbec nie je často, tak cítim akési napätie medzi nami (nikdy medzi nami absolútne nič nebolo). Proste taký čudný pocit. Dnes sa mi snívalo a to som ho ani dlhšie nevidela a ani som sa s nikým o ňom nebavila, čiže som ho nemala v hlave vôbec, no snívalo sa mi zase milenecký sen s ním a v tom sne mi povedal, že o tom dlho sníval.
Viem že sú tu ženy pragmatické a povedia mi že je to len podvedomie a sen ide random. Ja ako dosť senzibilny človek si nemyslím že 'niekedy' ten sen je ozaj len random. Vo väčšine prípadov áno, nehovorím. Ale keď sa človeku sníva niekoľko mesiacov v podstate to isté alebo podobné, bez toho aby sa mi o to obtrela myšlienka je to podozrivé nie? Je možnosť že ten človek ku mne môže prechovávať náklonnosť tiež , že ozaj o tom sníva?
Keby sa prosím k tomu vyjadrili ľudia, ktorí ma nebudú zosmiešňovať, ďakujem.
Ja mavam nieco podobne. Tiez som si myslela,ze mi sibe, ale nakoniec sa ukazalo, ze navnimavam to, co si mysli alebo praje dotycny. V tvojom pripade by som povedala, ze sa ti sniva to, aka je skutocnost, co si on mysli. Mne sa raz stale snivalo, ako mi jeden dobry znamy vravel, ze nikdy necakal, ze by sa do mna zalubil, ale stalo sa. Zaujimave je, ze ja som v tom sne nevedela reagovat. Lebo aj sa mi pacil, aj nie. Po case vysvitlo, ze to naozaj tak bolo. Mavala som este dalsie sny inokedy , s inym muzom, snivalo sa mi to, na co on myslel. Ja som nanho nemyslela vobec. Doteraz ale, ked sa mi nieco take sniva, mam tendenciu si mysliet, ze si vymyslam alebo ze je to nahoda, ale nakoniec to tak nie je.
.