Sny a snívanie

faustina333777
29. apr 2014

Ahojte! Nemam to komu povedat tak to napisem na MK. Snival sa mi dnes sen, ze mi ukradli penazenku a zrazu som ju nemala. Ani neviem kedy...Nosim v nej doklady aj kreditku...A potom som bola zrazu v Bratislave od ktorej som 100ky km a mam tam paru kamaratiek a jednu nasu rodinu a zrazu mi na mobil vola nejaky cudzi chlap, ze sa chce so mnou stretnut, ze mu pripominam niekoho a ja ze neviem ze som prisla o doklady. Chcel sa tusim so mnou stretnut v divadle...A mal taky zvodny hlas. Ja som normalne uvazovala ze pojdem ale skor ako som sa rozhodla som vstala. A sen bol fuc. A pritom som vydata 5 rokov a mam 2 deti. Ja ozaj neviem co si mysliet... Casto sa mi sniva aj s ludmi ktorych poznam, ale paru rokov som s nimi nebola. Aj s mojim tatom ktory tu uz 10 rokov nie je. Zvlastne je ze sny s nim boli po smrti velmi caste aj teraz su len kus vacsie intervaly. A v snoch vzdy mlci. Viete niekto skryty vyznam snov? Co si o tomtovsetkom mysliet? Dakujem za kazducku odpoved!

vaneswolf
17. apr 2021

@faustina333777 ono sny o danych osobach moze byt tym ze na nych často myslis a pokial mas dobru fantaziu a mas rada knihy, filmy a serialy tak neboj tvoj mozog si vie povymyslat dobre pribehy a to ze mas deti aj muza a pri tom si v tom sne pocula zvodny muzsky hlas kazdy z nas ma tajne tuzby. Za ktore sa nemusís hanbit.