Sny a ich splnenie

28. mar 2023

Sníval sa mi sen, že babka (už nežije) plakala a keď som sa ju opýtala prečo plače, povedala že preto, lebo čoskoro umriem na rakovinu prsníka. Veľmi som sa zľakla a ten sen mám stále v hlave a bojím sa toho. Som po pôrode a pri odsávaní ma veľmi pichalo v pravom prsníku, v ktorom mám 3 cysty. Tak som sa vystrašila a objednala sa na usg prsníkov. Veríte na sny? Že by to mohlo byť nejaké varovanie od babky?

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vkatush
28. mar 2023

Ja veľmi na sny neverím, ale jeden mám extrémne živý.
Bola som ešte dieťa, 7 rokov. V sne sme boli na našom cintoríne, kde sme sa približovali k hrobu, ktorý bol otvorený. Keď som do neho pozrela, jasné svetlo, žiara.
Sníval sa mi niekoľkokrát, stále to isté, nechápala som ho.
Pár týždňov na to mi zomrel brat. Ale inak na sny neverím.

autor
28. mar 2023

Dúfam že sny sú len sny, lebo ten sen vo mne zanechal zvláštne pocity :/

leellee
28. mar 2023

Hrá sa s tebou tvoje podvedomie. Tipla by som, že najprv bolo to pichanie v prsníku, ale nemala si čas sa tomu venovať, lebo bábo a všetko okolo, tak si tu myšlienku zahnala. Možno ti mysel zablúdila aj k babke, lebo pri vitani nového života často spomíname aj na tých, čo tu už nie su... a v noci sa ti to takto pospajalo. K lekárovi kľudne chod, nech si pokojná, ale ber to tak, že tu obava je tvoja, ty si si ju povedala, len si to tvoj spiaci mozog premietol do babičky.

autor
28. mar 2023

@leellee sen bol ešte pred pôrodom, pôrod prišiel náhle sekciou v 32 tt

isis234
28. mar 2023

Ak sa nám sníva o zosnulom, ten človek- jeho duša, je pri nás. Čo nám povie, mali by sme urobiť. Inak nebude dobre. Bemusíš zomreieť. Dobrre, že si sa objednala na sono, Ak bude treba, predpíše lekár lieky. Z ENERGY pomáha i na ženské veci Gynex- kvapky na báze bylín. Aj Golden Yacca pomáha. Skoré uzdravenie prajem

zuzinabila
29. mar 2023

Tych "prorockych"snov je v podstate velmi malo..a ak su,vacsinou prinasaju dobru spravu alebo povzbudenie alebo nieco co treba napravit.urcite to nie je tak,ze babka ta prisla vystrasit bliziacou smrtou.ovela pravdepodobnejsie je,ako tu uz niekto pisal,ze nejaky fyzicky problem,napr.cysta sa somatizoval do tvojej psychiky a "vybuchlo"to v sne,kedze cez den mnohe veci potlacame do podvedomia.urcite sa nemas coho bat,to je cele .

autor
29. mar 2023

Dúfam dievčatá, že máte pravdu lebo ja sa normálne bojím aj ísť na to sono.. Stále to mám v hlave.. A snívalo sa mi to cca pred 2 mesiacmi a úplne presne si ten sen pamätám, taký pocit vo mne zanechal ako ešte žiaden iný sen noe

kvetinka75
29. mar 2023

raz sa mi stalo, že som mala po zobudení nepríjemný pocit zo sna, pozrela do snáru a vyšlo to. Žiaľ, negatívne veci a istú dobu sa mi sníval sen a vtedy som vedela že v ten deň budú problémy - aj som vedela že v akej oblasti. Ale našťastie sa mi už dávno nesníval

maryetta
29. mar 2023

Hlavne sa neboj ist 😉
Sny su iba sny. Podvedomie noooo…

kvetinka75
29. mar 2023

autorka - chápem, že sa bojíš, ale tým oddialovaním nič nevyriešiš. Možno ti to iba ukázalo, čoho sa podvedome bojíš.

svetlonos
29. mar 2023

Mrtvi ta nepridu strasit tvojou smrtou. Chod k dr.

isis234
29. mar 2023

Nemaj strach. Všetko bude OK, mysli pozitívne, mysli na to, že sa všetko vyrieši v Tvoj prospech. Teš sa i z maličkostí. Tvoje emocie prechádzajú na bábätko.

gamod
18. nov 2023

Ako to dopadlo?