Ahojte.snivalo sa mi, ze som sa dala na kratko ostrihat. Pozerala som som snar actam pisu kratke vlasy znamenaju kratky zivot, alebo ze niekto zomrie z rodiny. Myslite, že to je pravda?
Nemyslim si. Sny sice mozu byt vselijake a uz aj mne sa stalo, ze sa mi snivalo nieco, co sa potom stalo. Ale to vyzeralo inac, nie ze sa mi snivalo nieco zo snara. A bolo toho maximalne na prsty jednej ruky.
Inac su sny bud obycajne upratovanie v hlave alebo su to spravy z podvedomia, ked je nieco potlacene, neuvedomene. Skor by som rozmyslala, ci napr. nechces nejaku zmenu v zivote. Resp. zavisi aj od pocitu, ktory v tebe to ostrihanie vyvolalo v tom sne a co dalsie sa tam dialo. Prave ten pocit najviac napoveda o tom, preco sa to snivalo.
@marianarem no mala som dobrý pocit z toho ze som ostrihana a česala som si a sušila vlasy(co v skutocnosti by som nemala dobry pocit lebo mam dlhe vlasy) a bolo to spojene s tym, ze priatel mal s kamaratkou predomnou nejake tajnosti a ja som sa ho stale pytala podviedol si ma ? A stale tak zatlkal a nepozeral sa mi do oči cize som bola v tom ze ma klame
Posledné dva týždne mám tiež hrozné sny. U mňa jediné čo vždy vychádza, keď sa mi sníva špinavá voda,tak viem že príde choroba
Tak asi tie vlasy reprezentovali pocit, ze si sa niecoho zbavila a bolo ti z toho pocitu dobre.
Tak to mi naozaj prípada tak, ze chces nieci zmenit, dokonca sa az mozno od niecoho oslobodit, nieco odstrihnut (kratke vlasy = dobry pocit, dlhe vlasy=zly pocit, ostara). Neviem, to je taky tip, skus pripadna zapatrat, ci ti to nieco nehovori.
Pockaj par dni a uvidis
mne sa snivaju somariny ked pred spankom jem.. neboj, nic to neznamena..