Snívalo sa mi, že som sa dala ostrihať

6. dec 2023

Ahojte.snivalo sa mi, ze som sa dala na kratko ostrihat. Pozerala som som snar actam pisu kratke vlasy znamenaju kratky zivot, alebo ze niekto zomrie z rodiny. Myslite, že to je pravda?

sweet20
6. dec 2023

mne sa snivaju somariny ked pred spankom jem.. neboj, nic to neznamena..

marianarem
6. dec 2023

Nemyslim si. Sny sice mozu byt vselijake a uz aj mne sa stalo, ze sa mi snivalo nieco, co sa potom stalo. Ale to vyzeralo inac, nie ze sa mi snivalo nieco zo snara. A bolo toho maximalne na prsty jednej ruky.
Inac su sny bud obycajne upratovanie v hlave alebo su to spravy z podvedomia, ked je nieco potlacene, neuvedomene. Skor by som rozmyslala, ci napr. nechces nejaku zmenu v zivote. Resp. zavisi aj od pocitu, ktory v tebe to ostrihanie vyvolalo v tom sne a co dalsie sa tam dialo. Prave ten pocit najviac napoveda o tom, preco sa to snivalo.

autor
6. dec 2023

@marianarem no mala som dobrý pocit z toho ze som ostrihana a česala som si a sušila vlasy(co v skutocnosti by som nemala dobry pocit lebo mam dlhe vlasy) a bolo to spojene s tym, ze priatel mal s kamaratkou predomnou nejake tajnosti a ja som sa ho stale pytala podviedol si ma ? A stale tak zatlkal a nepozeral sa mi do oči cize som bola v tom ze ma klame

domka222
6. dec 2023

Posledné dva týždne mám tiež hrozné sny. U mňa jediné čo vždy vychádza, keď sa mi sníva špinavá voda,tak viem že príde choroba

moonlight1210
6. dec 2023

Tak asi tie vlasy reprezentovali pocit, ze si sa niecoho zbavila a bolo ti z toho pocitu dobre.

marianarem
6. dec 2023

Tak to mi naozaj prípada tak, ze chces nieci zmenit, dokonca sa az mozno od niecoho oslobodit, nieco odstrihnut (kratke vlasy = dobry pocit, dlhe vlasy=zly pocit, ostara). Neviem, to je taky tip, skus pripadna zapatrat, ci ti to nieco nehovori.

vanilkovazmrzka
6. dec 2023

Pockaj par dni a uvidis