Ahojte, dnes v noci sa mi snívalo, že som si robila tehotenský test a bol pozitívny. Boli na ňom jasné dve čiarky. Pre istotu som si teda spravila po dni ešte jeden a keď sa vyfarboval tak som tam tiež videla dve čiarky ale už hmlisto ako keby mi slzili oči a v tom som sa zobudila. Myslite, že tie povery o snoch sú pravdivé? Našla som na nete veľa variánt toho, že to nemusí znamenať tehotenstvo ale písali tam, že keď vidím inú tehotnú ženu..veríte na to? máte nejaké skúsenosti? 🙂
@bibi19 ahoj, no z mojej vlastnej skúsenosti - bola som tehu 4x. Len pri dvoch tehu som mala sen ktorý mi na povedal ze sa niečo deje. Prvé tehu nedopadlo dobre, ale to sa mi nič nesnívalo. Keď som bola tehu 2x tak sa mi snívalo s malými mačiatkami ako ich vidím žrať - známa ktorá sa týmto zaoberá mi povedala ze to znamená to, že bude prírastok do rodiny a potom som zistila ze som tehu - tehu bolo v poriadku a mam 8rocne dieťa. 3 tehu sa mi nesnívalo nič a tak isto dopadlo MA... Teraz som tehu 4x a snívalo sa mi ze som si urobila test a pozitívny,videla som potom aj svoje babo - konkrétne som ho kojila... 2dni nato som urobila test a bol tam dusík slabý. Ja dúfam ze toto tehu bude zvládnuté do úspešného konca 😉 keďže sa mi zatiaľ také sny snívali len pri tom tehu ktoré bolo v poriadku ❤️
@08snazilka80 tak som zvedavá čo to prinesie
Tehotenstvo v sne znamená povýšenie pudovej roviny na citovú, prípadne až na duchovnú. Takýto sen neznamená reále tehotenstvo.
Ja mam zas "opacnu skusenost"..pri poslednom tehu sa mi 3x snivalo...ze som potratila...treti sen konkretne na gauci u nas doma...a presne tak sa aj stalo
Mam tiez taku skusenost ze sa mi snivalo ze som potratila a snivalo sa to aj mojej mame tu istu...noc
A tak aj bolo 😞
@ruzicccka ach 😟 no kiezby sa plnili aj take sny..kde som normalne citila porod...a videla babo...blondaty chlapec..este som vravela ze sa podoba uplne na moju mladsiu ..a vdalsom som v cervenom kociku vozila po supermarkete tmavovlase dievcatko...
@bibi19 ja myslím,že ak ten sen bol naozaj veľmi živý,určite je skutocny☺️Ja som mala take počas mojho tehotenstva, jeden sa mi prisnil v 4.mesiaci keď som ešte nevedela že čo cakame, bol to veľmi živý sen o tom,že budem mat chlapceka a videla som v sne aj ako bude vyzerať, a v skutočnosti mám chlapceka a vyzerá presne ako v tom sne☺️Odvtedy na to verím, další sa mi sníval v 40.tyzdni tehu keď som intenzívne myslela na to,kedy bude porod, a keď som sa budila mi hlavou stále chodila 20-tka, syncek sa narodil 20.04.2018🙂 sen som mala 2dni pred porodom ...Urob si ten test o pár dni a som zvedava ako to dopadlo...tiež sa mi stáva že keď sa mi sníva o niekom koho som dlhšie nevidela že sme sa stretli, väčšinou sa do 4dni stretneme alebo sa ten človek ozve☺️Podľa mna iné by bolo by sa ti iba snívalo že si tehu a iné ak si zreteľne v sne videla 2ciarky...
@daniela2227 Aj ja som uz ne raz mala
Take sny ze som drzala svoje dieta v naruci a bolo to take zive vsetko som citila myslim ten pocit stastia a lasky k dietatu zial to sa zatial nenaplnilo 😞😞
A teraz trosku od veci snivalo sa mi z dedkom ktori zomrel pred rokom ..
A ten isty sen mala sestra vcera .. z nim a hovoril
Jej to iste co mne cely den nad tym rozmyslam coto moze znamenat .. niesom s tych ktore veria na take vecy sny a neviem co ale toto ma dostalo
@ruzicccka nuz veru..ani ja neviem co to znamena ☺ mozno to ma nieco spolocne s tym...co vam obom hovoril ...
@29simona29 no veď práve bola som z toho prekvapená normálnej z v sne, pretože pred tým čo som si robila testy mi vyšli všetky len slabucke ciarocky a pri tom opravnom teste v sne som tiež videla dve čiarky..neviem či nie j prilož skoro na test podľa výpočtov ale veď skúsim a uvidim 🙂 dám vedieť urcite 🙂
@bibi19 daj vedieť lebo ma to zaujíma, a slabučke čiarky tiež môžu znamenať tehotenstvo, ja som napr mala tu druhu veľmi slabučku iba na svetle ju bolo vidno a test som už išla vyhodiť že veď je tam len jedna čiarka, a bola som tehu,tak držím palce ☺️
@daniela2227
Hlupost ze on nezomrel a ze .. kazdy si Mysli ze ano 🤭
@ruzicccka tak to veru netusim😕
Mne sa sniva vzdy ze mi prisla mrcha a fakt 😂 takze moze byt. Stava sa mi to pravidelne 😣
Ktohovie.ja ked som sa snazila tak mne sa stale snivalo ze som tehotna lebo som na to stale myslela a nebola som tehotna..ale snivalo sa mi aj o potrate a potratila som naozaj.
Mne sa sto razy snivalo, ze som tehotná, že rodim, ze si tulim novorodeniatko a NIC.
Ja osobne na sny neverím. 🙂
Mne sa snivalo,ze som vuhrala milion.. A nic
mne sa snívalo že som domov prišla s malým bábom na rukách a mama ma vítala....
zanedlho som zistila že som tehotná...
@bibi19 mne sa pri 1.tehotenstve tiez snivalo, ze som si robila test a boli dve ciarky. Bolo to take zvlastne, lebo v tom case som cakala z mesiaca na mesiac, ci sa podarilo ci nie a kedze prvy test ukazal nie, zacala som uzivat atb, ktore mi akurat predpisala obvodna. Preslo par dni, snivalo sa mi o teste s dvomi ciarkami, urobila som test a boli tam aj v skutocnosti...
mne sa tak snivalo 2x pri oboch dcerkach a hned po mesiaci som mala na teste // 🙂
@nikaella Presne toto ja mám každý mesiac :D vždy viem, že keď sa mi to sníva, v ten deň aj dostanem.
Podla mna tento sen len odraza Tvoje tuzby.
@thoughtfulweirdo som rada ze niesom sama. 😁
Ahojte baby sníval sa kí sen ktorý bol ako živý bol to sen kde som si robila tehotenský test 2x a bol pozitívny myslíte si že by som mohla byť tehotná alebo ze by sa nám už konečne za darilo 🙂?
@bibi19 ahoj napíšem ti moju dnešnú skúsenosť s týmto snom... Nakoľko sa snažím už dlho o dieťa... Dnes v noci sen s dvomi tehotenskými testami a oba pozitívne... Na jednom koľajnice a na druhom plusko... Ráno som nad tým rozmýšľala že prečo iba sen a nie skutočnosť... Mala som doma ešte testy, čo mi zostali a reku skúsim i keď som sa bála, že zase sa iba sklamem.. Menzes som mala dostať zajtra..Hneď po namočení som videla už tú druhú čiarku a hneď silnela... Neverila som vlastným očiam, hneď som mala slzy v očiach, hneď som sa začala triasť, že to nemôže byť pravda, že predsa ten sen sa mi splnil...
To som zvedava aj ja čo to znamená 😁