Ahojte. Snivalo sa mi, ze ma ustipol had bol čierny a nebola dom jediná koho uštipol, bola tam aj babka a dedko a este nejake dievca, a isli sme za takou pani, ktora nam to zavala osetrovať, aj nejaku injekciu nam pichla ... co to znamena ? Diky
Nič ,že to bol sen.
Moja skusenost je, ze ked nejaky sen silno zaposobi, tak nieco znamena. Ale bez kontextu tvojho zivota netusim, co by to mohlo byt. Kazdopadne, ako si sa v tom sne citila? Po tom ustipnuti, po navsteve tej liecitelky? S akym pocitom si sa zobudila? Zazivas rovnake pocity v nejakej situaciiv realnom zivote? To by mohol byt kluc.
@marianarem moje pocity ? Velmi som sa bala v tom sne .. ustipol aj moju babku a dedka a nejaku babu, babka a dedko sa rozhodli ze to nechaju na osud a nejdu za tou pani do toho lesa .. isla som tam len ja a to dievca ale nepoznam ho ..
A potom ako ma my to vyliecila isla liecit to dievca a v tom som sa zobudila a mala som zlý pocit.
Pred tym ako som sla spat sme s priatelom boli vonku s partiou a bolo nam dobre bavili sme sa .. cakam babatko ale este sme nedavali echo .. priatel to povedal iba jednemu kamosovi z partie .. ako to ma napadlo ze akoze nas on moze zradiť a povedať to ostatným... inak si ten sen neviem vysvetlit 😒😒😒
Sen dáva taký zmysel aký mu dáš ty sama.
v poslednej dobe je tu toľko tém o všelijakých bezvýznamných snoch - a vždy sú anonymné - že rozmýšľam, či majú jedného autora alebo viacerých... čo, autorka?
@danica2711 tak snad je na kazdom, ci tu napiseme nieco anonymne alebo nie ..
Ked ti napisem ze je toto prvy sen o ktorom tu pisem uveriš? Nie.. ak nemas vysvetlenie nekomentuj lebo tvoj komentar je bezvyznamný
Znamena to, ze dostanes vaginalnu infekciu.
Mne sa snívalo ze sa psy naháňali predo mnou co to znamená?
@stanulienkat aby si ju nahodou ty nedostala ..
Ak na to veris tak had je nejaka falos 🧐