Prosim vas potebujem pomoc uz som fakt zufala.Pred cca 25+dnami sa mi z nicoho nic vyparila macka uz je to fakt velke doba co sa ani len neukazala (byvame na dedine a dufala som ze pride ale nic) :( nikdy predtym neodisla dlhsie prec ako 1den a dnes tuto noc sa mi snivalo ze som ju hladala a okrikla som na nu jej menom (Mickaa tss tss ) a ona zamnaukala a prisla co to ma znamenat ?? FAkt prosim poradte swom zufala
Bol to len sen, nic to neznamena
macky odchadzaju casto aj ked idu zomriet.. nechcu trapit majitelov a tak odidu akoze sa stratia a umru...
Aj nám takto mačka odišla, ale ona už bola moc stará, odišla zrejme zomrieť.
Vela na nu myslis az sa ti to asociuje do sna. Ak tak dlho neprisla, uz je asi niekde inde.
Kazdy mi to hovori ale ja verim ze sa vrati
:(
z rodiny mi hovoria ze ked je to ta carovna vec s kocurikom :D tak moze byt dlho prec ale ona je vykastrovana
tak mam este dufat alebo moje trapenie nestoji za nic :/
@blairgossip Ale nemala teda podla mna dovod kazdy ju mal rad maznali sme sa s nou aj so psom dobre vychadzala bola uplne zdrava kapsicky dostavala a pod. Ma/mala len 2 roky :(
Aj mne sa tak stratila mačka, jedného dňa zmizla a už sa nevrátila, tiež ju stále čakám a už je to cez 10 mesiacov..., mala tiež 2 roky, cipovana, kastrovana....😥 snívalo sa mi s ňou 100x a nič...
Mne tiež odišiel kocúrik o ktorého som sa starala a pomohla mu 1 rok.Vykastrovala som ho odčervovala mala som ho rada a už to budú 2 mesiace. Je to asi daň za slobodu ako som niekde čítala...😢
6411simi11 ahoj, je mi veľmi ľúto, že sa Ti stratila mačička, keď si bola na ňu naviazaná, je to zlé, viem, o čom píšem, niekedy som mala aj 12 mačiek vo dvore rodinného domu, pritúlila som každú túlavú aj stratenú, dala im najesť a dostala som za to od nich veľa lásky a keď sa stratili, každá mi zobrala kúsok srdca, pretože je to živé stvorenie a ak si ho obľúbiš, tým horšie.
Sny sú vlastne niekedy splnené želania a keď na ňu veľa myslíš, tak sa Ti o nej sníva, mne sa párkrát stalo, že aj po polroku sa mi vrátili niektoré, pobudli a zase odišli. Mačky sú slobodné stvorenia, nie sú závislé na človeku ako psy, rady sa túlajú, lovia a žijú si svoj život.
Prajem Ti, aby sa tá Tvoja skoro vrátila a netráp sa, aj tak nič nezmôžeš, ak je na žive a chce sa vrátiť, tak sa vráti, alebo sa niekde inde udomácnila, bohužiaľ je to daň za slobodu.
@11simi11 Ahoj, je mi ľúto, že sa Ti stratila mačička, sama som milovníčka a chovateľka mačiek. S veľkou pravdepodobnosťou sa Ti mačička už nevráti. Viem, že pre Teba bola práve ona tá lediná, milovaná, ale ak by si náhodou chcela za ňu náhradu, mám krásne mačiatka na darovanie, ozvi sa. (Samozrejme, aj ostatní, ak má niekto záujem, budem rada.)
@11simi11
este nesmut ,ze by zomrela,nas kocur je vykastrovany,uz sa netula odisiel na skoro mesiac ,chodila som ho hladat po dedine nakoniec sme ho nasli par domov dalej susedia ho tam navabili na domace varene,ked sa mu spravil absces hnisava rana,lebo sa on nestarali a vratit sa nevracal,prinutit sa nedal,cakal ma doma pred dverami,ked som ho tam uvidela skoro som neverila vlastnym ociam,takze sa vratil,lebo mal boliecko a vedel ze mu s nim pomozem. Myslim ze bude tiez par domov dalej alebo ju len niekto nasiel a vzal si ju,lebo myslel ze nikomu nepatri ? Nemusi byt hned najhorsie.... snad
@11simi11 - moja stará mama mávala vždy mačky. Bývali vonku, ale keď bola zima, nechávali ich zohrievať sa v kuchynke, mali tam svoje miesto a misku. Raz mala kocúra, ten nemal ani rok a zmizol. Aj sme naňho zabudli. Prešli možno 2-3 roky a zrazu na dvore kocúr - statný, dobre živený, dospelý, v najlepších mačacích rokoch. Prihovorili sme sa mu a on poďho rovno dnu, bez problémov prešiel chodbou (odtiaľ sa dalo kade-tade zabočiť). On však priamo bez váhania zamieril do správnej izby, ešte aj rovno zahol do správneho kúta a ľahol si. Došlo nám, kto to je, keď sme ho takto videli. Celí naradostení, všetci, privítali sme strateného kocúra, každý ho hladkal, mojkal a veru na ďalší deň ho už nebolo a odvtedy sa už neukázal. Mačky sú zvláštne tvory. 🙂 Stratia sa...nájdu sa...alebo už nenájdu. Hádam sa tá tvoja znova objaví.
@11simi11 je mi to luto ☹ snád sa skoro najde ☹
Je mi to luto my sme tiez o macku prisli
Zrazilo ju auto
Mali sme ju rok starali sa onu ale potom sme sa stahovali a ona to asi nezvladala
Nove prostredie a zle to dopadlo ale uz by som macku nechcela ... radsej psika
Urcite lepsia volba macka sa skor ci neskor
Vyparii
Narozdiel od psika nahrad macku psom a casom ta to prejde
@11simi11 kontaktovali ste s fotografiou napríklad útulky, občianske združenia, cez fcb, že sa vám stratila? Vedia pomôcť, zdieľaním na fcb, kde veľa ľudí vie v takom prípade pomôcť. Napíšte info, v akom meste, fotografiu, čas, kedy sa stratila, že je kastrovaná a dvojročná a rozošlite. Stále je šanca, vyskúšajte, ak ste ešte nepísali 😉
Ďakujem každému za rady ešte budem dúfať a strašne veľa ľudí písalo nech ju ,,nahradím,, psom. My máme psa (labrador čierny) mám zajaca (čierneho a izbového) a mám/mala som čiernu mačku. Veľmi som naviazaná na zvieratá ♥ a preto mi jej je veľmi ľúto (niekto písal nech sa zmierím s tým že už nepríde že je mrtva a pravdepodovne nevie o čom píšem/e :(
Stratila sa ti mačka a snívalo sa ti o mačke, že si ju hľadala. Žiadny symbol tam nevidím, proste sa ti snívala realita, ktorú prežívaš
@11simi11 ahoj, nebudeš veriť, ale toto isté sa snívalo aj mne túto noc...nás kocúr sa presne pred 25 dňami stratil a túto noc sa mi o ňom snívalo... aká náhoda 🤔🤔🤔